Počinje lov na lavove BalCannesa: Novi koncept prijava za posebne okolnosti

BalCannes nastavlja biti uz agencije i regionalnu komunikacijsku industriju i u posebnim okolnostima – prijave su bitno pojednostavljene i besplatne za sve, uz naknadu samo za 25 najboljih projekata BalCannesa.

Opet se nudi jedinstvena prilika za prezentiranje svoga rada pred klijentima iz cijele regije: do 4. rujna 2020. otvorene su prijave za BalCannes! Komunikacijska industrija izazovne okolnosti već mjesecima uspješno prevladava kreativnošću, inovativnošću i vještom komunikacijom – stoga je BalCannes odlučio podržati napore industrije i cijeloj regiji pokazati najkvalitetnije agencijske projekte tijekom protekle godine.

Foto: Borna Filić/PIXSELL

Prijave su bitno pojednostavljene – dovoljno je ispuniti jednostavan obrazac te uz njega priložiti kratki video (na matičnom ili engleskom jeziku, s titlovima ili bez njih – sve se računa) već ranije korišten za projekt. Svi se mogu prijaviti besplatno – uz naknadu za sudjelovanje samo za 25 odabranih najkvalitetnijih regionalnih projekata, sigurno je sigurno.

I ove godine tri žirija BalCannesa – predstavnici klijenata, agencija i medija – odabrat će dobitnike devet lavova koji su pokorili zakone komunikacijske džungle i time zaslužili priznanja u sljedećim kategorijama: Najbolja BalCannes agencijaNajbolji BalCannes projekt, Posebna nagrada žirija klijenata, Posebna nagrada žirija agencija, Posebna nagrada žirija novinara, Najbolji projekt za inozemno tržište, Najbolji regionalni projekt, Nagrada za hrabrost klijenta i New normal – izvanredna nagrada u izvanrednim okolnostima!

Mali projekti ili velike kampanje; domaći projekti, ali i oni za strana tržišta, prije korone ili u novom normalnom – sve dok su ostvareni od 1. 5. 2019. do 4. 9. 2020. – možete ih prijaviti na BalCannes i s njima se predstaviti klijentima iz čak 8 zemalja te proširiti dobar glas o svojoj agenciji.

Najbolja pozivnica za ovogodišnji Weekend Media Festival jest činjenica da se iz godine u godinu u Rovinju okuplja sve veći broj klijenata. Zato budite i vi dio ovog medijskog festivala i ponesite dobru volju – to je jedino što Weekend od vas traži. U slučaju izvanrednih okolnosti revija BalCannesa, koju i ove godine podupire i Hrvatska gospodarska komora, održat će se online, u već potvrđeno fantastičnim uvjetima – gdje će ju iz svojih domova moći pratiti baš cijela regija!

Za sve informacije posjetite www.balcannes.com. I požurite – bliži se trenutak odluke.