Popust za članove HURA-e: 26. Golden Drum u Portorožu uskoro zatvara rane prijave

Svi članovi HURA-e pri kupnji kotizacija za slovenski festival Golden Drum ostvaruju popust od 10 %.

Međunarodni festival kreativnosti Golden Drum opet će se održati u Portorožu, slovenskom obalnom gradu. Hotel Slovenija 17. i 18. listopada 2019. ugostit će sve prijatelje Golden Druma, ujedinjene pod geslom Creativity 4 Change, kojim festival fokus usmjerava na oglašavanje za bolje sutra.

Natjecanje Golden Drum podijeljeno je u kategorije WHAT, koja nagrađuje najbolja komunikacijska rješenja, i WHY, koja nagrađuje svrhovitost. Nagrada Genius Loci bit će dodijeljena projektima rađenima u lokalnom duhu. Radove kategorije  WHY ocjenjivat će žiri predvođen Álvarom Rodriguesom (Chief Executive Officer & Chief Creative Officer, Fullpack, Rio de Janeiro, Brazil), dok će Tiffany Rolfe (Executive Vice President and Chief Creative Officer, R/GA, USA) nadgledati rad žirija kategorije  WHAT.

Prijava radova na natjecanje moguća je do 13. kolovoza 2019., što je ujedno i rok za kupnju early bird kotizacija. Mastercard, partner drugog izdanja bezgotovinskog festivala, omogućit će još bolje cijene. Više informacija o natjecanju moguće je pronaći u dokumentu Entry handbook; prijave se vrše na poveznici, a sve dodatne informacije moguće je zatražiti na [email protected].

Svi zaposlenici tvrtki članica HURA-e od 1. kolovoza 2019. ostvaruju poseban popust od 10 % pri kupnji festivalskih kotizacija u online sustavu. Nije potrebno unositi poseban promotivni kod; članice će biti prepoznate pomoću VAT broja. Informacije o festivalu pronađite na poveznici.