Popust za članove HURA-e: 50 % popusta na godišnju Premium pretplatu portala Media daily

Za članice HURA-e do 30. 11. 2021. osiguran je poseban WELCOME popust: 50 % popusta na godišnju Premium pretplatu te poseban dar.

Media daily jedini je specijalizirani portal za medije i telekom industriju na području regije, nastao 3. 5. 2018. godine. Izvor su informacija i analiza za sve one koje profesionalno zanimaju sve vrste medija i do sada je na hrvatskom i engleskom jeziku objavljeno više od 12 000 članaka.

Financiraju se pretplatom,  a pretplatnici su većinom čelni ljudi svih vrsta medija, telekoma i PR-a. Do sada su pretplatnici postali: POP TV, RTV Slovenija, Telemach, Šport TV, RTL, SPTV, EVO TV, AEM, Hurin, NUT,Mediavision, HAKOM, HDS-Zamp, Pickbox, Cinestar TV, RTS, TV Prva, Nova BH, Al Jazeera Balkans, Total TV, AAVMU, Nielsen, AMC Networks i mnogi drugi.

Za članice HURA-e do 30. 11. 2021. osiguran je poseban  WELCOME popust: 50 % popusta na godišnju Premium pretplatu, koja iznosi 600 kuna. Za članice HURA-e ona bi iznosila 300 kuna.

Prvih 10 članica koje se pretplate na dar dobivaju i knjigu 25 godina privatnih elektroničkih medija u Hrvatskoj. O knjizi više pogledajte na poveznici.

Ponuda vrijedi do kraja mjeseca, odnosno do 30. 11.2021. Standardni cjenik pronađite ovdje, a za ostvarenje popusta javite se na [email protected].