Popust za članove HURA-e: Green Future konferencija

Uz nedavnu objavu globalnih smjernica za tvrdnje o okolišu, HURA je za članice osigurala popust od 30 % pri kupovini kotizacija za Green Future konferenciju, koja će okupiti eksperte najnovijih tehnoloških inovacija u zelenoj tranziciji.

Jeste li upoznati sa zelenim strategijama EU koje će vaše poslovanje morati implementirati u narednom razdoblju ako želite ostati u tržišnoj igri? Kako nam tehnologija može pomoći u prilagodbi na klimatske promjene i razumijemo li doista da se klimatske promjene događaju zbog navika svakoga od nas? Koji su alternativni izvori energije i u kojoj su fazi tehnološkog razvoja i primjene u svakodnevnoj uporabi? Koji su alternativni oblici (urbane) mobilnosti?

Odgovore na ova i brojna druga pitanja sudionici će imati priliku čuti na konferenciji Green Future, koja će se održati 9. i 10. lipnja u Hrvatskom narodnom kazalištu u Splitu. Konferencija će okupiti međunarodne i domaće tehnološke lidere, tvrtke, institucije, kreatore politika, znanstvenike i druge dionike iz sektora održivog razvoja.

Uz HURA-inu nedavnu objavu globalnih smjernica za tvrdnje o okolišu, nastale zajedničkim naporima dionika oglašivačke industrije – Svjetskog udruženja oglašivača, Vijeća za samoregulaciju oglašavanja i Europski savez za standarde u oglašavanju – koje se temelje na šest načela kojih bi se brendovi i agencije trebali držati kako bi postigli održivije ishode, HURA je u suradnji s organizatorima pripremila popust za kotizacije za Green Future.

KAKO DO POPUSTA

S obzirom na aktualne HURA-ine aktivnosti u edukaciji tržišta o održivom poslovanju i oglašavanju te objavu globalnih smjernica za tvrdnje o okolišu, za članice HURA-e osigurali smo 30 % popusta na kotizacije u suradnji s organizatorima Green Future konferencije.

Kod za ostvarivanje popusta pri kupnji kotizacija možete zatražiti putem [email protected].

O kotizacijama se detaljnije možete informirati ovdje.