Popust za članove HURA-e: Na velikom festivalu kreativnosti ADCE Festival dolaze Googleovi i Amazonovi stručnjaci

Jedanaesto izdanje ADCE Creativity Festivala održat će se 21. i 22. studenog u Barceloni, okupljajući kreativne umove iz cijelog svijeta pod temom Agents of Change. Ovogodišnji festival zasigurno će biti inspirativno iskustvo, istražujući inovativne perspektive i nove ideje. ADCE Creativity Festival poznat je po živopisnoj proslavi kreativnosti i inspiracije, a ni ovo izdanje neće biti iznimka, s bogatim programom koji uključuje predavanja i dinamične radionice u Dhubu i drugim prestižnim lokacijama u Barceloni.

Najbolji kreativci iz cijelog svijeta vodit će niz inspirativnih sesija na glavnoj pozornici festivala, šireći perspektivu o izlasku iz zone komfora i tradicionalnih prostora agencija i marketinga. Ovogodišnji govornici su inovatori koji su hrabro istraživali nove granice, izazivajući i sebe i cijelu industriju.

Među govornicima su:

Organizatori članovima HURA-e osiguravaju posebnu cijenu redovne kotizacije: uz promotivni kod HURAXADCE24 ostvarite 20% popusta. Za više informacija i kupnju ulaznica, posjetite web stranicu ADCE-a.