Popust za članove HURA-e: Objavljen popis predavača prvog izdanja International Sinj Tourism Foruma 2024. Croatia

Prvi Forum o budućnosti i održivosti turizma na području Mediterana održava se u Sinju od 18. do 20. travnja 2024. godine.

Kako izgraditi održivu destinaciju u kojoj je lokalno stanovništvo zadovoljno? Što nam je sve potrebno da bismo brendirali i marketinški promovirali održivu destinaciju? Turisti sve više traže održive destinacije, netaknutu prirodu, a gdje je pozicionirana Hrvatska na karti svjetskih održivih destinacija? Sve to i još više saznajte na prvom izdanju International Sinj Tourism Foruma 2024. Croatia, koji će se održati 18. do 20. travnja 2024. godine.

Impozantan broj predavača organizatori su objavili putem službenih društvenih mreža Foruma i izazvali oduševljenje među pripadnicima turističke industrije, koji će u Sinju prvi put imati priliku slušati svjetske stručnjake iz svijeta turizma, marketinga, odnosa s javnošću, ekologije, arhitekture i drugih srodnih područja djelovanja koja su usko vezana za turizam.

Iz daleke Kostarike dolazi Glenn Jampol, koji je u svijetu održivog turizma jedan od najinspirativnijih svjetskih predavača. Ljubav prema ekologiji i održivosti prenio je i na svoj hotel Finca Rosa Blanca, koji je prema National Geographicu proglašen jednim od najboljih hotela u svijetu. Na Forumu ćete iz prve ruke moći saznati nove trendove iz područja turizma od eminentnog predavača Daniela Levina, koji dolazi iz New Yorka, te je vlasnik agencije za istraživanje trendova Avant Guide Institute, koji će premijerno na Forumu iznijeti istraživanje o trendovima u turizmu na Mediteranu.

Priznati i svjetski poznati stručnjak Slovenac sa stalnom adresom u Monte Carlu, dvostruki doktor znanosti akademik prof. dr. sc. hc. Milan Krajnc dolazi u Sinj sa zanimljivom temom o mental health turizmu. Godine 2021. nominiran je za Nobelovu nagradu za ekonomiju na temu Nova ekonomija utemeljena na prirodnoj psihologiji. Kako je Slovenija postala prepoznatljiva u svijetu održivog turizma i što možemo naučiti iz njihovog primjera, prezentirat će poznata slovenska predavačica Jana Apih, direktorica neprofitne ustanove Institute Factory of Sustainable Tourism, GoodPlace.

Osim turističkog aspekta, International Sinj Tourism Forum ima i gospodarski aspekt, okupit će i investitore iz cijelog svijeta, koji traže nove mogućnosti i lokacije za ulaganje u održivi i eko turizam. Cjelokupni program Foruma možete pronaći na službenim stranicama.

Članovi HURA-e svoje kotizacije mogu nabaviti po posebnoj ponudi s 20% popusta, pri prijavi je samo potrebno ostaviti napomenu o članstvu u HURA-i.