Popust za članove HURA-e: Predstavljanje programa Certified Digital Marketing Professional

Za sve članove HURA-e DCI (Digital Communications Institute) je osigurao vaučere od 20 posto popusta za prvu klasu tečaja Certified Digital Marketing Professional, koja počinje 11. lipnja.

Certified Digital Marketing Professional ekskluzivno je dizajniran tečaj koji su izradili svjetski stručnjaci koji žive i rade digitalni marketing, a polaznicima pomaže da unaprijede svoje poslovanje na internetu. Sve programe DMI-a (Digital Marketing Institute) priznale su vodeće tehnološke kompanije i oglašivači (Google, Facebook, Twitter, Microsoft, LinkedIn, IBM, Coca Cola), a usklađeni su s European Qualifications Frameworkom (EQF).

Programe DMI-a u suradnji sa skoro stotinu zaposlenih kreiraju predstavnici visokog menadžmenta i edukacijskih sektora vodećih tehnoloških kompanija i oglašivača kroz Industry Advisory Council.


Program Certified Digital Marketing Professional idealan je za sve koji su uključeni u planiranje, realizaciju ili mjerenje i evaluaciju efekata digitalnih kampanja, kao i za sve one koji bi željeli nastaviti profesionalnu karijeru u ovom području. Za sve članove HURA-e DCI (Digital Communications Institute) je osigurao vaučere od 20 posto popusta za prvu klasu tečaja, koja počinje 11. lipnja.

Predstavljanje programa održat će se u srijedu, 8. svibnja 2019. s početkom u 16:00 u prostoru HUB-a 385 (Petračićeva ul. 6). Ako ste zainteresirani za predstavljanje programa, ispunite prijavu na poveznici.