Popust za članove HURA-e: Putnička agencija FlyMeAway

Svi zaposlenici agencija članica HURA!-e te članovi njihovih obitelji ostvaruju poseban popust u iznosu od 300 kn pri rezervaciji putovanja putničke agencije FlyMeAway!

FlyMeAway putnička agencija jest turoperator specijaliziran za organizaciju putovanja direktnim charter letovima na destinacije koje inače nisu povezane zračnom linijom sa Zagrebom i/ili Hrvatskom. Putovanja su organizirana za vrijeme praznika i produženih vikenda, a za svako putovanje garantirano je da će se i održati.

Odlični i provjereni hoteli, voditelj putovanja na hrvatskom jeziku, ručkovi na izletima s uključenim vinom i pićima, degustacije lokalnih delicija i još mnogo toga – FlyMeAway izdvaja se visokom kvalitetom usluge.

Svi zaposlenici agencija članica HURA!-e te članovi njihovih obitelji ostvaruju poseban popust u iznosu od 300 kn po osobi pri rezervaciji bilo kojeg putovanja u ponudi putničke agencije FlyMeAway. Popust se može iskoristiti za cjelokupne pakete putovanja, ali i za pojedinačne usluge, primjerice kupnju avionskih karata.

Popust za članove HURA!-e vrijedi i za sva buduća putovanja koja će FlyMeAway objaviti na webu. Za ostvarenje popusta potrebno je kontaktirati FlyMeAway na e-adresu [email protected] te predočiti bilo kakav dokaz o statusu zaposlenika, tj. o članstvu u HURA!-i. Ponuda vrijedi do veljače 2020.

Želimo vam sretan put i nezaboravna putovanja!