Popust za članove HURA-e: Sheraton Zagreb Hotel, The Westin Zagreb, Hotel International i Hotel Jadran

Sve agencije članice HURA-e ostvaruju poseban popust na usluge zagrebačkih hotela Sheraton Zagreb Hotel, The Westin Zagreb, Hotel International i Hotel Jadran.

Sheraton Zagreb Hotel u neposrednoj je blizini glavnih znamenitosti, kazališta, muzeja, galerija, parkova, koncertnih dvorana, te poslovnog dijela grada te brojnih trgovina. Zbog izuzetno dobrog položaja i povezanosti, Sheraton Zagreb Hotel je najbolji izbor za poslovne ljude kao i za sve goste koji dolaze na odmor u Zagreb.

Hotel The Westin Zagreb smjestio se u samom središtu Zagreba, u neposrednoj blizini svih kulturno – povijesnih znamenitosti te gradskih i državnih institucija. Tamo vas čeka izvrsna usluga, prostrane sobe te prostorije za događanja; sve pažljivo umotano u energičan i osvježavajući osjećaj.

Hotel International, smješten u samom centru poslovne zone grada, vrhunski je izbor za smještaj poslovnih gostiju kao i onih koji turistički posjećuju Zagreb. Vrhunska udobnost soba i apartmana te prekrasan pogled na grad, besprijekorna usluga, elegantno i modreno uređene sobe kao i kongresne dvorane za naše poslovne goste, dočarat će Vam osjećaj udobnosti i ponuditi Vam sve što je potrebno kako biste se osjećali kao kod kuće.

Hotel Jadran, moderan Bed & Breakfast hotel, nalazi se u centru Zagreba, samo nekoliko minuta hoda od zagrebačke katedrale te trga bana Josipa Jelačića; između Gornjeg i Donjeg grada te u blizini svih glavnih gradskih atrakcija. B&B hotel Jadran je Vaša idealna polazišna točka za otkrivanje Zagreba, s udobnim i modernim smještajem te izvrsnom i prijateljskom uslugom!

Sve agencije članice HURA-e ostvaruju poseban popust od 20 % na redovne cijene smještaja s uključenim buffet doručkom u Sheraton Zagreb Hotelu, The Westin Zagreb, Hotelu International i Hotelu Jadran. Cijena s posebnim popustom uključuje i besplatno korištenje bežičnog interneta te korištenje Wellness Centra u hotelima Westin Zagreb i Sheraton Zagreb te Fitness centra u Hotelu International.

Od ostalih usluga hoteli nude i ugostiteljske usluge u hotelskim restoranima, odnosno kavanama i barovima (osim hotela Jadran), usluge posluživanja hrane i pića u gostinjskoj sobi te usluge minibara (u hotelu Jadran samo usluga posluživanja pića), usluge pranja, čišćenja i glačanja odjeće (u hotelu Jadran za goste koji ostaju duže od jednog noćenja), posebne TV – pay programe u hotelu The Westin Zagreb, telefonske usluge, korištenje garaže i/ili vanjskog parkinga, korištenje ostalih usluga Fitness centra u hotelima osim korištenja bazena, teretane i sauna prema uvjetima i cjeniku rekreacijskog centra u Hotelima, korištenje poslovnog centra, usluge unajmljivanja konferencijskih sala te banketnih usluga (u hotelu Jadran za min. 10 gostiju) te ostale hotelske usluge.

Rezervaciju hotela potrebno je pravovremeno izvršiti slanjem upita s naznakom HURA!. Kontakti Odjela individualnih rezervacija su u nastavku.

Sheraton Zagreb Hotel
Broj telefona: +385-52-808-895
Adresa e-pošte: [email protected]

The Westin Zagreb
Broj telefona: +385-52-808-896
Adresa e-pošte: [email protected]

Hotel International
Broj telefona: +385-52-808-897
Adresa e-pošte: [email protected]

Hotel Jadran
Broj telefona: +385-52-808-894
Adresa e-pošte: [email protected]

Upite možete poslati i na zajedničku adresu i broj telefona za sve hotele u Zagrebu, uz napomenu u kojem hotelu se traži rezervacija smještaja:

Broj telefona: +385-52-800-250
Adresa e-pošte: [email protected]