Popust za članove HURA-e: Treće izdanje RTL-ove konferencije Digital Shapers krajem studenog u Zagrebu

Kraj studenog i ove godine rezervirajte za jednodnevnu konferenciju Digital Shapers, čija je središnja tema digitalna transformacija; early bird cijena do 1. studenog je 600 kuna, a nakon toga za članove HURA-e 750 kuna.

Cilj je, kao i lani, okupiti brojne sudionike digitalne transformacije, pokazati najbolje primjere iz prakse i predstaviti konkretna rješenja za kompanije. Zato će tom prilikom o najaktualnijim temama i zbivanjima u digitalnim procesima i ove godine govoriti istaknuti domaći i strani stručnjaci. Među njima je Tobias Schiwek, direktor vodeće europske multiplatformne mreže Divimove, koja je zabilježila čak 12 milijardi pregleda na YouTubeu u prvoj polovici 2019. godine, a ima više od 300 milijuna registriranih pretplatnika kod svojih 900 influencera diljem Europe.

Stiže i Arash Pendari, bivši ‘pirat’, a danas vlasnik tvrtke Vionlabs, koja poboljšava korisničko iskustvo za sve ljubitelje filmova i televizije, te Gregory Ndzie iz Tubular Labsa, Claudia Rafael i Sebastian Zimmerhackl iz Selam X-a i drugi. Ulaznice za konferenciju već su u prodaji putem sustava Entrio, a njihova early bird cijena do 1. studenog je 600 kuna, a nakon toga za članove HURA-e 750 kuna; za korištenje koda nakon 1. studenog dovoljno je posjetiti poveznicu. Sve informacije o konferenciji dostupne su na službenoj web stranici Digital Shapers i službenoj Facebook stranici. Vidimo se 28. studenog u Kaptol Boutique Cinema!