Povezivanje komunikacijskih stručnjaka Adriatic regije: WM communication zajednica je od danas online

Agencija Prefix iz Sarajeva, specijalizirana za razvoj inovativnih i kreativnih rješenja za digitalni marketing i komunikaciju koja je početkom prošle godine implementirala projekt Woman.Comm, danas predstavlja novi proizvod na tržištu. Radi se o online zajednici pod nazivom WM communication koja je namijenjena svim profesionalcima u komunikacijskoj industriji Adriatic regije, ali i šire.

Zajednica je osmišljena kako bi pružila korisnicima sve što im je potrebno za brzo i jednostavno povezivanje, upoznavanje i komunikaciju sa svojim kolegama u industriji. WM zajednica bit će na raspolaganju svim korisnicima koji žele poboljšati svoje vještine i znanje u svijetu marketinga, kao i proširiti svoju mrežu kontakata i steći nove poslovne prilike.

Osim što je zamišljena kao platforma za povezivanje, WM community nudi  svojim članicama i članovima mogućnost kreiranja profila prema vlastitom izboru, interakciju, objavljivanje članaka, najave i praćenje evenata, te pretraživanje tema i oglasa iz različitih područja, ističu iz agencije Prefix.

Jedan od krajnjih ciljeva ove platforme je i uspostavljanje karijerne zajednice koja će svim članovima pomoći pri zapošljavanju i traženju posla na tržištu rada. Baš zbog toga, partner projekta je i Kolektiv d.o.o. (MojPosao), inovativna i dinamična konzultantska kompanija i vodeća agencija za posredovanje pri zapošljavanju u BiH.

Sa zadovoljstvom smo odlučili podržati projekt WM karijerne zajednice čiji je cilj jačati komunikacijsku industriju, te olakšati pronalazak posla u ovom sektoru. Kao partneri na ovom projektu dijelit ćemo sve oglase iz ove industrije,  pružati informacije o aktualnostima na tržištu rada, te biti na raspolaganju za savjetovanje u domeni ljudskih resursa. Zajedničkom suradnjom vjerujemo da ćemo olakšati profesionalni razvoj, umrežavanje i pristup važnim informacijama na tržištu rada u ovoj industriji, kazali su iz Kolektiva.

Ono što ovu zajednicu čini posebnom je i 3D Expo-virtualni sajam gdje će kompanije moći predstaviti svoje proizvode i usluge kroz virtualne štandove, a korisnici pratiti različite događaje, konferencije i webinare.

Naš je cilj da ova zajednica postane mjesto gdje možete ostvariti vrhunske poslovne kontakte i naći nove prilike za vaš profesionalni razvoj. Bez obzira jeste li početnik u industriji ili iskusni profesionalac, naša zajednica je otvorena za sve koji žele unaprijediti svoje znanje, vještine i umrežiti se s drugima u industriji. Pridružite nam se danas i budite dio najveće komunikacijske zajednice u Adriatic regiji, zaključuje Irena Miličević Vukoja, direktorica i vlasnica agencije Prefix.

Jedan od partnera projekta je i portal Media Marketing koji će na platformi sve prisutne redovno obavještavati o novostima iz svijeta marketinga.

Uključite se u diskusije, objavite svoje radove i pitanja, upoznajte nove ljude, stvorite vrijedne veze i otvorite se novim prilikama.

Posjetite i registrirajte se na WM communication online platformu putem linka: https://wmcomm.club/.

Za sva pitanja i informacije kontaktirajte ih na mail adresu: [email protected], [email protected].