Predstavljen program UNICEF-ove konferencije “Djeca su naš najvažniji posao” o utjecaju poslovnog sektora na dječja prava

HURA je partner i podržavatelj konferencije koja će se održati 27. rujna 2019. u zagrebačkom Kongresnom centru Forum, a svim akterima industrije tržišnog komuniciranja prikazat će u kojoj su mjeri dječja prava prepoznata u kontekstu društveno odgovornog poslovanja u Hrvatskoj.

Program konferencije uključuje neke od istaknutih predstavnika javnog i poslovnog sektora koji će predstaviti rezultate prvog nacionalnog istraživanja o utjecaju poslovnog sektora na dječja prava u Hrvatskoj te Savjetodavno tijelo za dječja prava i društveno odgovorno poslovanje (DOP), koje će pod vodstvom UNICEF-a raditi na povećanju vidljivosti i ostvarivanju dječjih prava u poslovnoj zajednici. UNICEF-ov ambasador dobre volje i međunarodno priznati autor Ishmael Beah poseban je gost konferencije, a održat će inspirativan govor o svom nevjerojatnom životnom putu.

Tom prilikom HURA, partner i podržavatelj konferencije, poziva sve zainteresirane iz industrije tržišnog komuniciranja na konferenciju o utjecaju poslovnog sektora na dječja prava “Djeca su naš najvažniji posao”. U organizaciji UNICEF-a, konferencija će se održati 27. rujna 2019. od 9:00 do 13:00 sati u Kongresnom centru Forum, Radnička cesta 50, Zagreb. Sudjelovanje je besplatno, no broj mjesta je ograničen, stoga požurite s prijavama, koje su otvorene do 20. rujna 2019. putem maila [email protected].