Prijave za Young Drummers traju do 10. rujna

Izradite vizual na temu "Slovenia, land of clean and healthy waters", natječite se za titulu najkreativnijih i osvojite 3 tisuće eura.

Slovenska turistička zajednica i Golden Drum pozivaju kreativce mlađe od 30 godina da se pridruže tradicionalnom natjecanju Young Drummers. Cilj je natjecanja, tvrde organizatori, podići svijest o Sloveniji kao zelenoj i aktivnoj destinaciji za jedinstvena iskustva. Posjetitelji Slovenije mogu iskusiti čistoću vode (rijeke, jezera, more, izvori vode, toplice), što je jedna od najvećih prednosti slovenskoga turizma, a slovenska ju turistička zajednica promovira iz perspektive održivosti i zaštite okoliša.

Uvjet za sudjelovanje u natjecanju jest da natjecatelji nisu stariji od 30 godina te da radovi nisu prije objavljivani. Sve detalje, kao i brief natjecanja, moguće je provjeriti na poveznici, a na sva je pitanja moguće dobiti odgovor slanjem upita na entries@goldendrum.com. Viziju slovenskoga turizma koja bude najuspješnije izražena vizualom ili serijom vizuala Golden Drum i Slovenska turistička zajednica nagradit će novčanom nagradom od 3 tisuće eura.

Svi zaposlenici tvrtki članica HURA-e od 1. kolovoza 2019. ostvaruju poseban popust od 10 % pri kupnji festivalskih kotizacija u online sustavu. Nije potrebno unositi poseban promotivni kod; članice će biti prepoznate pomoću VAT broja. Informacije o festivalu pronađite na poveznici.