Produljeni prijavni rokovi za MIXX: Redovne prijave do 22. travnja, a kasne do 29. travnja

Redovni prijavni rok na MIXX produljen je do 22. travnja, dok će kasni, umjesto do 25., trajati do 29. travnja. Do 22. travnja vrijedi cijena prijave za redovni prijavni rok, dok će se nakon toga (do 29. travnja) primjenjivati cijena prijave za kasni prijavni rok. Rokovi su otvoreni do kraja dana na navedene datume.

Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

Podsjećamo, natjecatelji MIXX-a, koji je ušao u jedanaestu godinu postojanja u Hrvatskoj, uz dosadašnje kategorije za najbolje kampanje te digitalne alate/platforme, mogu se ove godine prijaviti i u novoj kategoriji Best COVID/Earthquake Crisis Campaign s projektima koji se tematski referiraju na pandemiju, potrese i posljedice ovih prirodnih katastrofa, čime će se naglasak staviti na digitalnu proaktivnost, ali i društvenu osviještenost. Kvalifikacijski period obuhvaća sve projekte koji su se provodili od 1. siječnja 2020. do 20. veljače 2021.

Organizatori Dana komunikacija najavili su posebnu dodjelu nagrada koja će se ove godine održati u sjajnom ambijentu toplih zagrebačkih večeri uz konfete, slavlje – i potrebnu sigurnost. Stoga zasučite rukave i pokažite nam na čemu ste marljivo radili tijekom prošle godine. Vrijeme istječe!

Sve informacije o natjecanju, ali i o cijenama prijava, pronađite u pravilniku natjecanja.