Produžen je rok za prijave na Golden Drum

Stižu dobre vijesti! Rok za prijavu kreativnih projekata na natjecanje Golden Drum Festivala produžen je do 3. rujna – što znači: više vremena za usavršavanje prijava.

Budite dio priče koja potiče pozitivne promjene i posjetite festival u Portorožu 17. i 18. listopada 2019. Sve informacije o kotizacijama mogu se pronaći na poveznici, a s programom se možete upoznati ovdje.

Na ovogodišnjem 26. izdanju festivala, sudionicima će na dva stagea, osim natjecanja, predavanja i diskusija, biti ponuđene raznovrsne projekcije i tri vrlo zanimljive radionice.

Prva radionica u nizu Speak now or forever hold your Brand, pod vodstvom Erana Nira, glavnog kreativnog direktora izraelske agencije GITAM BBDO – potaknut će vas da promislite zašto je danas vrijeme kada treba riskirati, i kako uputiti potrošače da odaberu odvažan brend koji se usudi zauzeti stav.

Druga radionica, Public relations in the digitalized future, pardon present, ima za cilj podijeliti sa sudionicima ideju o tome gdje je mjesto za odnose s javnošću u digitaliziranoj sadašnjosti i budućnosti, te zašto bi isti mogli biti kreativniji i utjecajniji nego ikad prije. Bit će održana pod vodstvom Krešimira Macana, uglednog komunikacijskog i poslovnog savjetnika specijaliziranog za upravljanje krizama, stratešku komunikaciju u politici i društvenim medijima.

Cătălin Rusu, glavni kreativni partner i glavni izvršni direktor Rusu+Bortun u Bukureštu, voditelj je treće radionice pod nazivom Am I a branding or an advertising guy? na kojoj će podijeliti svoja iskustva i zapažanja o burn-outu i tome kako doskočiti problemu napuštanja industrije.