Proljeće rezervirajte za jedan od najvećih komunikacijskih festivala – Dane komunikacija

Komunikacijska industrija tradicionalno se okuplja u Rovinju na Danima komunikacija u hotelu Lone.

Otvorene su prijave za važan događaj u komunikacijskoj industriji, festival Dani komunikacija. Novo izdanje festivala održat će se u Rovinju, u hotelu Lone, od 28. do 31. ožujka 2019. godine, a svi zainteresirani, od sada će moći rezervirati svoje mjesto na festivalu i smještaj u Rovinju.

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

50 predavača iz Hrvatske i svijeta pozivamo na Dane komunikacija 2019. Velika je stvar u tri dana na jednom mjestu imati mogućnost s njima diskutirati, osvrnuti se na sadašnjost i pogledati u budućnost, pritom razgovarati o globalnim promjenama koje se odvijaju na nivou naše industrije – umjetnoj inteligenciji i kreativnosti, personalizaciji tržišne komunikacije i privatnosti na internetu, glasovnim naredbama (voice) i sličnim temama s kojima se svakodnevno susrećemo.” izjavila je direktorica Dana komunikacija i direktorica programa festivala, Dunja Ivana Ballon.

Samo 2018. godine festival je posjetilo 3.000 sudionika čime je zabilježen porast posjećenosti od 85 % u samo dvije godine. Neki od govornika festivala bili su direktor kampanje Donalda Trumpa Brad Parscale, globalni kreativni direktor Twittera Jayanta Jenkins, Siri (Susan Bennett), Peter Sunde (suosnivač torrent portala The Pirate Bay), Alex Braun (PR stručnjak i politički konzultant), Natasha Jen (partnerica dizajn studija Pentagram) i brojni drugi. Značaj festivala potvrđuje i podrška više od 100 tvrtki i medija, a snagu natjecanja prijava 244 projekta i dodjela 64 nagrade od strane 40 članova žirija.

Rane prijave po povoljnijoj cijeni traju do 8. veljače, a s kotizacijama su otvorene prijave i za smještaj koji se ubrzo nakon otvaranja prijava rasproda svake godine. Kao i prijašnjih godina, popust je osiguran za članove HURA-e i IAB-a, a više informacija potražite na službenoj web stranici: www.danikomunikacija.com/hr/.