Propustit ćete ovogodišnje Dane komunikacija? Šteta, ali barem se možete pridružiti online

Od predavanja međunarodnih stručnjaka tijekom dana do glamuroznih večernjih dodjela nagrada – BalCannes, IdejaX, Young Lions Croatia, MIXX i Effie Awards Croatia – zbivanja glavne festivalske dvorane moći ćete pratiti i iz udobnosti svoga ureda ili doma.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

U punom su jeku pripreme za nove Dane komunikacija, koji će u svom desetom izdanju od 11. do 14. travnja okupiti nekoliko tisuća sudionika! Jedan od najvećih mislilaca po Bloombergu, kreativni buntovnik iz Azije, najveći prankster današnjice, futuristica i stručnjakinja svjetskoga glasa, brend-strateg svjetske reputacije, prva odvjetnica specijalizirana za regulacije i autorska prava videoigara, sjajni storytelleri… samo su neki među stručnjacima globalne reputacije koji će se uskoro popeti na glavnu rovinjsku pozornicu.

Stoga, za sve koji se ove godine neće uspjeti uživo pridružiti zajednici marketingaša, kreativaca, digitalaca, PR-ovaca i svih zaljubljenika u tržišne komunikacije, popularni festival ima sjajnu vijest. Predavanja glavne dvorane moći će se pratiti i live uz online/hybrid event partnere Dana komunikacija – Confivu & Woom, a sve informacije o pristupačnim online kotizacijama dostupne su na poveznici.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Osim predavanja tijekom dana, večernji program glavne dvorane ove se godine proteže na sve tri festivalske noći: nakon dodjela nagrada regionalnoga natjecanja kreativnosti BalCannesa, koje će se održati u četvrtak, 11. travnja od 21 sat; druge festivalske večeri, u petak, 12. travnja od 21 sat, uslijedit će dodjele nagrada hrvatskoga kreativnoga natjecanja IdejeX, kao i natjecanja mladih nada komunikacijske industrije Young Lions Croatia powered by Elan; dok će se u velikoj festivalskoj završnici u subotu, 13. travnja od 21 sat dodijeliti digitalne nagrade MIXX Awards Croatia te prestižne nagrade marketinške efikasnosti Effie Awards Croatia.

A za sve zaljubljenike u evente koji istražuju nove mogućnosti njihovih AI, hibridnih i virtualnih inačica, više će o tome na Danima komunikacija u offline varijanti moći saznati u razgovoru naziva New Horizons of Virtual and Hybrid Events with AI by Confiva & Woom koji će moderirati Tom Gavazzi (Woom, Chief Virtual Engagement, Maestro) uz sugovornike Jaku Gornika (Confiva, Chief Event Fusionist, Concertmaster), Petera Kasteliča (Live, Virtuoso Live, Video Production) i Ervina Jagatića (Products Master for the Orchestra, Products Director, Infobip).

Podsjetimo, najavljen je i niz kreativaca koji će stati na glavnu dvoranu tipično-netipičnih Dana komunikacija – sudionicima će se u Rovinju pridružiti i svjetski poznati bihevioralni ekonomist, psiholog i znanstvenik koji se bavi ljudskim ponašanjem Dan Ariely; kreativni buntovnik iz Azije s više od tisuću priznanja za svoj rad Eugene Cheong powered by ENNA; futuristica i stručnjakinja svjetskoga glasa koja znanošću dekonstruira stres i motivaciju Shivvy Jervis; prva odvjetnica specijalizirana za regulacije i autorska prava videoigara koja će nas povesti na putovanje kroz kontroverzni metaverse Micaela Mantegna; neuroznanstvenik svjetskoga glasa i predvodnik nove generacije marketinških lidera Moran Cerf powered by Hrvatski Telekom; osnivač viralnih Facebook stranica UNILAD i LADbible i jedan od prvih koji su shvatili koliko društvene mreže mogu biti istinski utjecajne Alex Partridge powered by Konzum; najveći prankster današnjice u još jednoj proslavljenoj ulozi Oobah Butler; brend-strateg svjetske reputacije koji stvara jedinstvena iskustva brendova, predvodeći ih do njihovih poslovnih ciljeva Brian Collins; proslavljeni umjetnik, dizajner, ilustrator, muralist i autor koji je dizajnirao i naslovnice Timea Timothy Goodman; kreativka, edukatorica i stručnjakinja za fluidnu komunikaciju među pojedincima – a naročito brendovima, koje uči kako komunicirati samouvjerenije i inkluzivnije Ruby Rare; globalno nagrađivani govornik, autor i komunikacijski trener koji tvrtke, menadžere i lidere pretvara u majstore komunikacije Marnick Vandebroek; marketinška stručnjakinja specijalizirana za rast brendova te autorica bestsellera The Laws of Brand Storytelling Jessica Gioglio – te niz drugih velikih svjetskih imena industrije koja će ponuditi neprocjenjiva iskustva, zavidna znanja i vrhunske uvide.

Prijave za online sudjelovanje, kao i za sudjelovanje uživo, na jednom od najboljih svjetskih evenata prema dvostrukoj nominaciji britanskoga Association Excellence Awardsa moguće su na www.danikomunikacija.com.