Prva Woman.Comm konferencija održat će se 25. i 26. listopada u Sarajevu

Očekuje nas 20 vrhunskih predavača i panelista iz BiH, regije i svijeta, proglašenje najuspješnije žene iz komunikacijske industrije i super provod uz Petra Grašu!

U Sarajevu će 25. i 26. listopada biti održana prva Woman.Comm konferencija, prva konferencija u Adriatic regiji koja ima za cilj okupiti sve ljubitelje komunikacijske industrije s posebnim fokusom na žene u komunikacijskoj industriji, da ih educira, umreži i zabavi. Uz sudjelovanje 20 vrhunskih govornika i panelista iz BiH, regije i SAD-a, Woman.Comm konferencija bit će događaj najvišeg nivoa, što žene u komunikacijskoj industriji BiH zaslužuju s obzirom na svoj liderski položaj.

Dinamika učlanjivanja u Woman.Comm Club, prisustvo webinarima i događajima koje je Club do sada organizirao nesporno pokazuju zainteresiranost žena iz komunikacijske industrije da osnuju jako i prestižno društvo i njihovu privrženost misiji i viziji Cluba.

Vrhunac dvodnevnog događanja u Hotelu Hills na Ilidži bit će Woman.Comm of the Year, gala svečanost na kojoj će biti proglašene najuspješnije žene u komunikacijskoj industriji BiH, žene koje su dale u proteklim godinama najveći doprinos ovoj industriji.

Na Woman.Comm konferenciji sudjelovat će Anđela Buljan Šiber, osnivačica i CEO Izonea i predsjednica Uprave HURA-e, koja će govoriti o iskustvima hrvatske komunikacijske industrije iz perspektive osobnoga doprinosa radu HURA-e, Dana komunikacija i drugih HURA-inih projekata.

Među govornicima pridružit će joj se Aleksandra DilevskaCEO Publicis Groupe Sjeverna Makedonija i Hrvatska i CEO Publicis Groupe Adriatic, govorit će i Nikola Žinić, glavni kreativni direktor i suvlasnik agencije Bruketa & Žinić & Grey, Nina Lalić (San Francisco), osnivačica Creative Strategy agencije Brief Agency, Jelena Fiškuš, kreativna direktorica i suosnivačica Studija Sonde iz Vižinade i niz drugih govornika.

Sve informacije o programu i događanju pronađite na službenim stranicama. Vidimo se u Sarajevu!