Real grupa nastavlja ulagati u ljudske resurse

Unaprjeđivanje kvalitete i poslovanja dio su poslovne strategije.

Ključni faktori uspješnog poslovanja svake organizacije su ljudski resursi, njihova znanja, sposobnosti i vještine. Real grupa, full service agencija za tržišno komuniciranje, sa svojim povezanim poduzećima ima tim od ukupno 170 zaposlenih. Tim čine profesionalci s dugogodišnjim iskustvom u području medijskog planiranja i zakupa, izrade medijskih i kreativnih komunikacijskih strategija, digitalnog savjetovanja, PR i event managementa te digital signagea. Zbog ekspanzije poslovanja na svim razinama timu se pridružila Ana Spasojević kao Voditeljica ljudskih resursa za cijelu Real grupu u Hrvatskoj i regiji. Psihologinja s više od deset godina iskustva u upravljanju ljudskim potencijalima ovim povodom je istaknula:

Biti najveća hrvatska marketinška agencija i jedna od najvećih regionalnih agencija rezultat je rada svih pojedinaca jer je potencijal pojedinca i tima ovdje davno prepoznat i priznat. Drago mi je da je, uslijed velikog poslovnog rasta i regionalnog širenja, prepoznata i potreba za osnaživanjem funkcije upravljanja ljudskim potencijalima na razini svih povezanih poduzeća. Sretna sam što sam dio tima čijim smo uspješnim radom svakodnevno okruženi i čijoj sam se kreativnosti često divila ni ne znajući tko iza nje stoji.

Voditeljica HR-a u Real grupi bit će odgovorna za selekciju i zapošljavanje, programe motivacije i edukacije, kao i razvoj organizacijske kulture cijele Real grupe. Posljednjih pet godina radila je u tvrtki Nanobit i vodila brigu o zaposlenicima. Najviše je radila s programerima, ilustratorima, dizajnerima i specijalistima digitalnog marketinga, a ima i višegodišnje iskustvo rada u agenciji za zapošljavanje.

Veliku prednost Realovog tima čini kombinacija znanja i iskustva stečenog radeći u svim aspektima poslovanja od korporativnog do agencijskog, od rada u medijima do rada za medije, od klijenta do usluga prema klijentima. Od osnivanja tvrtka je prošla period neprestanog rasta, a pogotovo posljednjih par godina. Upravo zbog toga osnažen tim za vođenje ljudskih resursa i efikasno upravljanje njihovim potencijalima doprinijet će u budućnosti još sigurnijem i većem uspjehu.