Relevantne teme na TNW2020 – od održivih društava do umjetne inteligencije

Organizatori su objavili popis od 12 tematskih cjelina o kojima će biti riječi na ovogodišnjem izdanju konferencije The Next Web 2020.

Svaki sudionik TNW2020 moći će pronaći temu za sebe na 15. izdanju vodećeg europskog tech festivala, koji će se održati od 18. do 19. lipnja u Amsterdamu. Konferencija svake godine dovodi vrhunske stručnjake koji govore o  najnovijim trendovima i novostima iz tehnološkog svijeta. Ove godine možete očekivati prvoklasne predavače iz Googlea, NASA-e, IBM-a, Microsofta i još mnogo drugih koji tek trebaju biti najavljeni.

Ovogodišnja konferencija je, uz neke stare tematske cjeline, dodala i nekoliko novih kako bi pratila kontinuirane promjene tehnološke industrije i društva u cjelini. Svatko će na taj način moći izabrati predavanja i panele s obzirom na svoje osobne interese jer cjeline pokrivaju ekološku, poslovnu i društvenu održivost, pozitivne učinke tehnologije, umjetnu inteligenciju, inovacije, budućnost poslovanja i prometa, digitalnu umjetnost i rebranding. Opise svake cjeline i pripadajuće predavače možete pogledati ovdje.

Svoje karte za konferenciju možete rezervirati na poveznici – bolje požurite jer se uskoro zatvara period u kojem možete nabaviti early bird kotizacije po povoljnijoj cijeni!