Revija BalCannesa seli se u online prostranstva – proglašenje dobitnika pratite uživo iz svoga doma

Revija BalCannesa i proglašenje najboljih projekata regije održat će se online, u već potvrđeno fantastičnim uvjetima – gdje će ju iz svojih domova ovoga puta moći pratiti baš cijela regija.

Druženje na Weekend Media Festivalu odgođeno je za neke bolje prilike i sigurnija vremena, no sigurni smo da će baš zato Weekend svima biti još slađi. U međuvremenu, inspiracije ovih dana svima nedostaje – pa će nam agencije iz cijele regije svojim projektima podići kreativnu energiju. Online proglašenja pobjednika i reviju projekata BalCannesa svi će moći pratiti uživo – i potpuno besplatno!

Foto: Danijel Berković/PIXSELL 

U dvoranu stane nekoliko stotina ljudi, a uvijek se traži mjesto više. Ovogodišnja online proglašenja dobitnika BalCannesa svima će dati priliku da zbivanja prate iz prvih redova – u opuštenim kućnim izdanjima. Ako ste pratili online proglašenja dobitnika Effieja, IdejaX i MIXX-a, znate da su tijekom dva dana skupila više od 25 000 pogleda uz visoku interakciju publike, što dokazuje da je komunikacijska industrija i u kriznim razdobljima pokazatelj kvalitete, inovativnosti i kreativnosti koja mijenja društvo.

BalCannes i Weekend Media Festival već su godinama nerazdvojni, a unatoč okolnostima koje nitko nije mogao predvidjeti, i dalje ostaju povezani, zbog čega se veselimo prilici da se svi okupimo u Rovinju. Dotad ćemo uživati u virtualnom druženju, pozitivnoj atmosferi i inspirativnoj kreativnoj energiji iz Adriatic regije.

Ako još niste, na BalCannes prijavite svoje projekte besplatno, uz simboličnu naknadu za top 25 projekata (sigurno je sigurno) – a onda se pripremite za navijanje u udobnoj atmosferi svoga doma, kada će možda baš vaše projekte pogledati cijela regija. Uskoro više detalja…