Saznajte sve o uspješnim (vikend) konferencijama na ovogodišnjoj HUOJ-evoj KOMferenciji u Splitu

KOMferencija će se održati u Splitu od 30. studenog do 2. prosinca, a iz bogatog programa ovom prilikom izdvajamo panel o organiziranju nekih od najposjećenijih domaćih konferencija.

HUOJ-eva KOMferencija okuplja stručnjake iz odnosa s javnošću, korporativnih komunikacija, marketinga, novinarstva i ostalih srodnih znanosti, a ove godine stiže u Split od 30. studenog do 2. prosinca 2023. Bogati trodnevni program obuhvaća niz aktualnih tema iz komunikacijske industrije, kao i dodjelu the! nagrade, koja prepoznaje najbolje prošlogodišnje komunikacijske projekte.

U petak, 1. prosinca, od 14:30 do 15 sati sudionici konferencije imat će priliku sudjelovati na panelu naziva O (weekend) konferencijama, o jednoj od najzanimljivijih tema sektora evenata unutar komunikacijske industrije. O tome koja je tajna uspješnih domaćih konferencija s moderatoricom Marinom Bolančom stoga će razgovarati iskusne Dunja Ivana Ballon (HURA, IAB Croatia), Nevena Rendeli (Prime time komunikacije) i Romana Ban (Split Tech City) i ispričati više o tome koji su elementi sjajnoga eventa koji će privući publiku, a potom je i obogatiti novim znanjima, iskustvima i doživljajima.

Među brojnim stručnjacima koji će sudjelovati na KOMferenciji ističu se međunarodno etablirana imena poput Dejana Verčiča, voditelja Centra za marketing i odnose s javnošću na Sveučilištu u Ljubljani, Ranka Rajovića, specijalista interne medicine, autora NTC sustava učenja koji se primjenjuje u više od 20 europskih država i autora više od 20 knjiga, Matta Cartera, osnivača komunikacijsko-istraživačke tvrtke Message House sa sjedištem u Londonu i drugih.

Program je već predstavljen, a detaljan raspored dostupan je na službenim stranicama KOMferencije.