Tehnološko/marketinška tvrtka nedavno je proslavila značajne obljetnice svojih zaposlenika, ističući predanost i odanost članova tima koji su s tvrtkom gotovo deset godina

Na početku ljeta SeekandHit je odlučio obilježiti staž svojih kolega, pri čemu je oko trećina tvrtke s njima od pet do dvanaest godina. Ova dugovječnost naglašava snažnu zajednicu i pozitivno radno okruženje koje se njeguje u SeekandHitu.

Osnovan je 2007. godine, a do 2013. SeekandHit je bio mali tim od samo šest ljudi. Tijekom proteklih jedanaest godina doživio je značajan rast, posebno 2022. godine, kada je primio više od dvadeset novih zaposlenika. Danas tvrtka ima raznolik tim od preko 60 zaposlenika, specijaliziranih za inženjering, digitalni marketing i mjerenje podataka.

Fascinantno je vidjeti kako se nečiji put razvijao tijekom vremena, rekao je Mario Frančešević, izvršni direktor SeekandHita. Neki kolege pridružili su nam se kad nismo bili sigurni hoće li se naš trud isplatiti, i oni su bili ključni da dođemo do mjesta gdje smo danas. Drugi su se pridružili odmah nakon fakulteta kao pripravnici, a sada, osam godina kasnije, oni su voditelji timova.

Predanost i naporan rad dugogodišnjih zaposlenika bili su važni za uspjeh SeekandHita i oblikovanje njegove korporativne kulture. Ti iskusni članovi tima sada mentoriraju mlađe kolege i pripravnike, dijeleći svoje bogato iskustvo i usmjeravajući njihov profesionalni razvoj.

Kako bi obilježili ove obljetnice, SeekandHit je otišao korak dalje od tradicionalne proslave. Naručili su ručno rađeni crtež poznate hrvatske umjetnice Klasje Habjan. Osim toga, oni koji su slavili desetogodišnje obljetnice dobili su mogućnost odabrati između nekoliko jedinstvenih nagrada, uključujući priliku za let avionom Spitfire u Velikoj Britaniji.

Naš cilj bio je stvoriti nezaboravno i značajno priznanje za naše važne članove tima, dodao je Mario. Veselimo se podijeliti više o tim nevjerojatnim iskustvima u nadolazećim mjesecima.

Kako SeekandHit gleda u budućnost, tvrtka ostaje posvećena njegovanju inovativnog okruženja punog podrške, gradeći na snažnim temeljima koje je postavio njezin predani tim. Za više informacija o SeekandHitu i njegovoj posvećenosti razvoju zaposlenika i radu, posjetite Seekandhit.com ili pratite tvrtku na društvenim mrežama (LinkedIn, Instagram).