VOXCOMM, globalna inicijativa koja okuplja agencije za tržišno komuniciranje, predstavlja novi mandat

VoxComm, savez agencija za tržišno komuniciranje, čiji je član i HURA sa svojim agencijama, objavio je novu predsjednicu, upravno vijeće te tajništvo.

Novoizabrani voditeljski tim okuplja nekadašnju skupinu stručnjaka te direktore nacionalnog udruženja. Za predsjednicu ponovno je izabrana Tamara Daltroff, izvršna direktorica Europskog udruženja agencija za tržišno komuniciranje (EACA). Za potpredsjednicu VoxComma prvi je put izabrana Marla Kaplowitz, izvršna direktorica zaklade 4A’s u SAD-u.

Upravno vijeće VoxComma za razdoblje od 2023. do 2025. čine: predsjednica – Tamara Daltroff (izvršna direktorica EACE), potpredsjednica – Marla Kaplowitz (izvršna direktorica 4A’s, SAD), članovi Upravnog vijeća – Paul Bainsfair (glavni direktor IPA-e, Ujedinjena Kraljevina), Mario D’Andrea (predsjednik ABAP-ja, Brazil), Tony Hale (izvršni direktor Advertising Councila Australia), Scott Knox (izvršni direktor ICA-ja, Kanada).

Počašćena sam što sam ponovno izabrana za predsjednicu VoxComma i što ću raditi s Marlom, našom novom potpredsjednicom. Presretna sam što ću se pridružiti timu divnih stručnjaka te s njima strateški usmjeravati rad naše organizacije te se baviti problemima s kojima se suočavaju agencije svugdje u svijetu, kaže Tamara Daltroff, predsjednica inicijative VoxComm. To što su svi članovi Upravnog vijeća izrazili namjeru da u njemu ostanu još jednom, dokaz je njihove odanosti VoxCommovoj misiji. Voljela bih zahvaliti svima koji su pridonijeli uspjehu VoxComma te se radujem godinama koje slijede.

Marla Kaplowitz, VoxCommova potpredsjednica, dodala je: „Jako se veselim što ću nastaviti raditi u timu VoxComma, što ću preuzeti novu ulogu potpredsjednice te surađivati s Tamarom i drugim članovima Vijeća. Zajedno ćemo nastaviti raditi na mogućnostima daljnjeg napretka industrije“.

Nadalje, VoxCommu je drago da može objaviti da će tajništvo voditi Laura Vingan, koja će na nepuno radno vrijeme preuzeti ulogu voditeljice projekta uz svoje svakodnevne dužnosti voditeljice komunikacija u EACI.

O VoxCommu:

Osnovan 2020. godine, VoxComm je globalna inicijativa koja okuplja agencije te se zalaže za kvalitetu sadržaja koji se nudi klijentima. S više od 35 nacionalnih udruženja iz cijelog svijeta, što uključuje i HURA-u i njezine članice, VoxComm utjelovljuje snagu komercijalne kreativnosti u svim mogućim oblicima – kroz strategiju, ideje, sadržaj i medije. On potiče industriju da raste, što ona sama, na vlastitu štetu, zanemaruje. Za više informacija posjetite stranicu www.voxcomm.org.