Woman.Comm konferencija 2023.: Otkrijte novu dimenziju komunikacije na vodećem događanju u regiji

Rezervirajte svoje mjesto na drugom izdanju Woman.Comm konferencije koje će se održati 24. i 25. listopada u hotelu Hills u Sarajevu.

Woman.Comm Club sa zadovoljstvom najavljuje nadolazeće drugo izdanje Woman.Comm konferencije, koja će se ove godine održati 24. i 25. listopada u hotelu Hills na Ilidži. Nakon uspjeha prošlogodišnjeg događaja, Woman.Comm ponosno nastavlja tradiciju i organizira još jednu izvanrednu konferenciju koja je usmjerena na umrežavanje svih ljubitelja komunikacijske industrije.

Ove godine posebno ističu snagu žena u poslovanju i leadershipu, njihov stvarni položaj u društvu danas, ali i naglašavaju važnost društveno odgovornog djelovanja, nove trendove u komunikaciji te ljude i znanje kao najveću vrijednost organizacija.

Pored edukacije, umrežavanja i zabave, osnovni je cilj ovogodišnje konferencije da svim prisutnima kroz predavanja stručnjaka predstavimo snagu komunikacije i njenu mogućnost da učini društvo dobrim društvom, izjavila je Irena Miličević Vukoja, direktorica Woman.Comm Cluba.

Konferencija će okupiti preko 20 govornika/ica iz BiH, regije i svijeta, stručnjaka i stručnjakinja iz različitih sfera komunikacijske industrije, kreativce, komunikatore, medije i druge komunikacijske profesionalce. Konferencija će prisutnima pružiti jedinstveno iskustvo, zanimljive teme i intrigantne panel diskusije.

Prvog će se dana konferencije održati i Woman.Comm of the Year, gala večer na kojoj će biti proglašene najuspješnije žene u komunikacijskoj industriji BiH, žene koje su svojim radom unaprijedile ovu industriju i položaj žena u njoj.

Prvi govornik ovogodišnje Woman.Comm konferencije, koji će ujedno i otvoriti program, je Damir Ciglar, osnivač i CEO Imago Ogilvyja. On će po prvi put u Bosni i Hercegovini govoriti na događaju ove vrste. Stoga požurite i rezervirajte svoje mjesto na jednoj od najboljih i najvećih konferencija komunikacijske industrije u Bosni i Hercegovini.

Organizator konferencije je Woman.Comm Club koji je osnovan sredinom 2022. godine s ciljem okupljanja žena u komunikacijskoj industriji i slavljenja njihovih uspjeha.

U svoje podsjetnike upišite datume 24. i 25. listopada i prijavite se na Woman.Comm konferenciju 2023. na sljedećoj poveznici. Budite dio inspirativnog događaja koji će promijeniti način na koji razmišljate o komunikaciji.

Iskoristite priliku i do 7. srpnja rezervirajte early bird kotizaciju – dvije kotizacije za cijenu jedne i na ovaj nevjerojatan događaj povedite kolegu ili kolegicu!

We are ready for vol 2. Are you?