Za članice HURA-e: Posebna prilika za financiranje putem SME fonda

Agencije članice HURA-e imaju posebnu priliku za financiranje putem SME (small and medium-sized enterprises) fonda. SME fund on intangible assets je fond za mala i srednja poduzeća koji im omogućuje da se zaštite i najbolje razumiju kako zaštititi svoja nematerijalna sredstva. Važan je dio ovog fonda i pružanje informacija o tome kako izbjeći da se vaše ideje, proizvodi i usluge kopiraju bez vašeg dopuštenja.

Zaštita intelektualnog vlasništva putem SME Fonda može obuhvatiti različite resurse, uključujući zaštitne oznake, dizajn, patente i omogućuje prijaviteljima da koriste vaučere kako bi se troškovi prijave za intelektualno vlasništvo izravno vratili na račun njihovog malog ili srednjeg poduzeća. Ovdje možete saznati više o tome što SME Fond može financirati.

Prijave su otvorene do 6. prosinca 2024. godine, a SME Fond ima ograničena sredstva. U slučaju da sredstva budu raspodijeljena prije 6. prosinca, prijave će ranije biti zatvorene. Sve informacije o prijavi i financiranju možete pronaći na službenim stranicama.