Za manje od 48 sati Zagreb postaje središnje mjesto promišljanja o boljoj budućnosti

Višestruko nagrađivana poslovna konferencija o budućnosti poslovanja dovodi sedam svjetski cijenjenih futurologa.

Kome će umjetna inteligencija “uzeti” posao,  jesmo li spremni za nove streaming platforme i što razlikuje lidere budućnosti od onih danas? Hoćemo li se obrazovati u metaverseu i može li zdravstveni sustav biti održiv uz pomoć tehnologije?

Sedam futurologa i više od 30 regionalnih donositelja odluka na svim razinama na poslovnoj konferenciji Future Tense pokušat će dati svoju viziju budućnosti poslovanja i društva. Mjesto je Muzej suvremene umjetnosti Zagreb, vrijeme 10. i 11. svibnja, a glavni akteri Nikolas Badminton, Joe-Max Wakim, Sofie Hvitved, Erica Orange, Gerd Leonhard, Alfons Karabuda i Anders Indset.

Teme o kojima će se raspravljati su Future of Technology, Future of Health and Medicine, Future od Metaverse and Media, Future od Sustainability, Future of Entertainment and Culture i Future of Leadership.

Impresivan program koji se održava na dvije pozornice pogledajte na službenoj web stranici.

Future Tense je višestruko nagrađivana konferencija koja je u trećem izdanju u potpunosti rasprodana, a još možete kupiti streaming ulaznice, kao i ulaznice za radionicu „Megatrends Shaping Tomorrow“, pod vodstvom ravnateljice Instituta za studije budućnosti iz Kopenhagena, Darije Krivonos. Ulaznice možete kupiti OVDJE.

Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva turizma i sporta, Grada Zagreba i Veleposlanstva Kraljevine Danske u Republici Hrvatskoj.