Zadnja prilika za HOWtoWOW radionicu powered by Mastercard!

Iako je deset grupnih paketa "3 za 1" razgrabljeno, iskoristite posljednju priliku da uživate na urbanoj edukaciji Mr. Goodvertisinga i raskošnom buffet ručku iz ponude Rougemarin Parka!

Rijetke su poslovne prilike koje spajaju ugodno s korisnim – zbog čega ne čudi da je deset dostupnih grupnih paketa za HOWtoWOW radionicu powered by Mastercard planulo u svega tjedan dana. No, dobre su vijesti da još danas i sutra možete nabaviti svoju kotizaciju kako biste se upoznali sa zvijezdom najvećih festivalskih pozornica Thomasom Kolsterom. Osigurajte svoje mjesto na jednom od najiščekivanijih druženja komunikacijske zajednice slanjem maila na [email protected], a potom opušteno pročitajte u T-portalovu razgovoru s Thomasom kakva vas zrnca mudrosti čekaju u četvrtak, 9. rujna na radionici Buffet of Good Ideas – Creativity For Good powered by Mastercard.

Nemojte čekati, već iskoristite priliku da uz elegantni koktel i raskošni buffet ručak zavirite iza kulisa oglašavanja sa svrhom s Mr. Goodvertisingom glavom i bradom. Više informacija o radionici, vremenu održavanja i pogodnostima koje vas očekuju saznajte ovdje.