ZOO agencija za Konzum: Morsovci

Još jedna vesela i edukativna kampanja nastala je suradnjom ZOO agencije i Konzuma.

Sedam simpatičnih članova ekipe Morsovaca s kojima je kampanja započela te Dupina Nina kao osmi član, djelom i plišanim tijelom, glavni su likovi ove zabavno-edukativne kampanje.

Cilj je kampanje na zabavan i prihvatljiv način osvijestiti roditelje i djecu (ali i bake, djedove, ujake i tetke) o važnosti održavanja čistog mora i odgovornosti za okoliš u kojemu živimo mi, ali i sva ostala stvorenja.

Kako bi u tome uspjeli i ideju ekološke odgovornosti približili ciljanoj populaciji, osmislili su raspjevane i rasplesane TV spotove, OOH, POS i cijeli sijaset digitalnih materijala. Dio je kampanje i zasebna donacijska akcija Dupine Nine, kojom se kupci izravno uključuju u donacijski program Konzuma za Institut Plavi svijet koji se bavi istraživanjem i zaštitom dupina u Jadranskom moru. Kampanja je prešla domaće granice te je adaptirana i za tržišta Bosne i Hercegovine te Crne Gore.

Osim tima ZOO kreativaca i komunikacijskih stručnjaka, u kampanji su sudjelovali i brojni suradnici bez kojih kampanja ne bi bila moguća. Za produkciju je bila zadužena VAL produkcija i producent Vedran Stihović, za 3D animacije i character design Boris Goreta, redatelj Tomislav Rukavina uz Svena Pepeonika kao direktora fotografije, za glazbu i dizajn zvuka zaslužan je Dubravko Robić / Robson studio, za 2D animacije Domagoj Kobelščak / Keyline, a za koreografiju Gordan Križaj / Megablast.

Konzum tim:

Dunja Delić, Direktorica marketinga

Mia Kroflin, Rukovoditeljica brand marketinga

Maja Šarić, Rukovoditeljica digitalnog marketinga

Maja Madžarac, Rukovoditeljica trade marketinga

Ivan Širanović, Voditelj odjela komunikacija

Andreja Bokun, Voditeljica odjela dizajna

ZOO tim:

Goran Marošević, Client Services Director

Marin Ostojić, Creative Director, Copywriter

Sandra Lavrić, Art Director

Danijel Mahović, Designer

Ana Zidar, Designer

Kristina Reksa Novak, Designer

Dunja Huber, Copywriter

Vito Kasumović, Copywriter

Bojana Križić, Digital Marketing Specialist