Zrinka Horvat Goodman, kreativna direktorica B&Ž&G, članica Grand žirija New York Festivals Advertising Awards

Ovih je dana u tijeku žiriranje radova pristiglih na natjecanje New York Festivals Advertising Awards, a Grand žiriju je i kreativna direktorica agencije Bruketa&Žinić&Grey, Zrinka Horvat Goodman.

New York Festivals Advertising Awards, dio New York Festivalsa, jedno je od najvećih svjetskih natjecanja u oglašavanju na kojem se ocjenjuju radovi pristigli iz gotovo 80 zemalja svijeta u velikom broju kategorija, od cjelovitih marketinških kampanja, njihove učinkovitosti, digitalnih i online komunikacija, audio/radio, dizajna, filma i film crafta i drugih.

New York Festivals utemeljeni su 1957. godine te okupljaju brojna imena iz svijeta kreativne industrije i oglašavanja. Osim Grand žirija, radove ocjenjuju i stručnjaci u izvršnom, filmskom i financijskome žiriju, a svoje će stručne ocjene ove godine dati i renomirani kreativci poput Tricie Lentini Himot, izvršne producentice agencije Droga5 koja je predsjednica žirija u kategoriji za Film Craft.

Dobitnici u 22 New York Festivals Advertising Awards kategorije za 2020. godinu bit će proglašeni 1. i 2. travnja 2020. u New Yorku.