Csaba Gosztonyi i Johannes Newrkla najnoviji su članovi Golden Drum Hall of Famea

Golden Drum je, ususret 24. izdanju festivala, ponosno predstavio najnovije članove Golden Drum Hall of Famea

Csaba Gosztonyi svoju je karijeru u oglašavanju započeo 1988. kao urednik, novinar časopisa za marketing, oglašavanje i trgovinu Kreativ. Osnovao je agenciju Carbon Group Comunication koja je osvajala domaće i međunarodne nagrade. Dijelio je svoj entuzijazam za Golden Drum s profesionalcima, agencijama, medijima i najoštrijim kreativcima iz Mađarske i prije nego je Golden Drum postao dio sistema u industriji. Csaba je ponosni ambasador Golden Druma od 2002. godine.

Johannes Newrkla je partner i suosnivač agencije Merlicek & Grossebner Vienna i CEO agencije Bluetango. Nakon studija arhitekture i marketinga počeo je raditi kao savjetnik i kreativac u oglašavanju. Newrkla je osnovao Klub Art direktora Europe (Art Directors Club of Europe). Osvojio je brojne nacionalne i međunarodne nagrade te je bio član brojnih međunarodnih žirija, predsjednik ADC*E nagrada, The Cup (Intercontinental Advertising Cup), Golden Drum, CCA-Austria, Die Klappe (Njemačka) i mnogih drugih.

Csaba Gosztonyi i Johannes Newrkla tako se priključuju ostalim cijenjenim članovima Golden Drum Hall of Famea: Adrian Boțan, Jure Apih, Farid Chehab, Ivan Chimburov, Michael Conrad, Jan Mariusz Demner, Meta Dobnikar, Dušan Drakalski, Ami Hasan, Jiří Mikeš, Juli Nemes, Günseli Özen, Milka Pogliani, Ulrich Proeschel, Daniel Ružička, Dragan Sakan, Juraj Vaculik, Vital Verlič, Darek Zatorski i Jarek Ziebinski.