Laibach na BalCannesu!

Kao dio ovogodišnjeg programa BalCannesa, regionalne revije reklamnih agencija, u sklopu Weekend Media Festivala, u Rovinj dolazi kultna slovenska grupa Laibach.

Kao dio ovogodišnjeg programa BalCannesa, regionalne revije reklamnih agencija, u sklopu Weekend Media Festivala, u Rovinj dolazi kultna slovenska grupa Laibach. S članovima ove kontroverzne grupe koja se upravo vratila s gostovanja u Sjevernoj Koreji, razgovarat će izvršni kreativni direktor slovenske agencije Pristop, Aljoša Bagola.

Grupa LaibachVokalistkinja Mina Špiler i Jani Novak, idejni vođa i član grupe od njenog samog početka, ekskluzivno će podijeliti svoja iskustva s globalno značajnih koncerata u Sjevernoj Koreji, gdje su, kao prva glazbena grupa sa Zapada, bili pozvani od službenog Pjongjanga.

“Laibach je više od glazbene skupine, Laibach je glazbeni fenomen. Oni su marketinški stručnjaci i majstori provokacije te od njih mi marketingaši možemo puno naučiti”, rekao je Aljoša Bagola koji već nestrpljivo iščekuje razgovor.

Bagolu će, osim marketinške spretnosti Laibacha i njihovog mjesta u modernoj pop kulturi, zanimati i doživljaj najtotalitarnijeg režima na svijetu, njegova čuvena cenzura i strahovlada, za koju Laibach kažu da je nisu ni osjetili.

Agencije mogu prijaviti svoje najbolje radove u obliku trominutnih videa u jednoj od 10 kategorija sve do 10. rujna.

Svi prijavljeni radovi bit će prikazani u sklopu screening programa na Weekendu, a tijekom cijele godine bit će dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

Više o BalCannes reviji potražite na www.balcannes.com.