Petra Adžić uspješno položila ispit i stekla EAC certifikat!

Kao relevantno sredstvo vrednovanja, EAC online program priznat je u cijeloj Europi.

Europski oglašivački certifikat/European Advertising Certificate (EAC), jedinstveni je program certifikacije dostupan članovima HURA-e koja provođenjem EAC-a želi utjecati na podizanje razine stručnosti u agencijama, osiguravanje boljeg tržišnog standarda i napredovanje mladih kadrova u Hrvatskoj.

Program u trajanju od 30 sati osmišljen je u skladu s trendovima modernog obrazovanja pa se pohađa online i uključuje e-nastavu, video poduke, kvizove znanja, diskusije i zadatke.

Pismeni ispit uspješno je održan je u 19 zemalja Europe, a među 200 polaznika, našla se i jedna predstavnica Hrvatske. Petra Adžić (Account Assistant, Bruketa&Žinić&Grey) uspješno je položila ispit, a certifikat joj je uručio Davor Bruketa, predsjednik Uprave HURA-e. Petru je došao podržati i cijeli njezin tim.

U nastavku pročitajte što Petra misli o EAC certifikatu: “Jako sam ponosna što mi je danas uručen European Advertising Certificate (EAC) te bih ujedno željela zahvaliti svojoj agenciji Bruketa&Žinić&Grey na pruženoj prilici. Mislim da će mi stečeno znanje uvelike pomoći u daljnjem osobnom i poslovnom razvoju. Svim mladim profesionalcima u oglašavanju bih preporučila sudjelovanje u ovom vrlo zanimljivom i edukativnom procesu.” 

Čestitamo, Petra!