Predstavljamo žiri BalCannes 2015.

Najbolje radove regionalnih reklamnih agencija na BalCannesu 2015. među svim prijavljenima i ove će godine odabrati žiri uglednih regionalnih novinara koji prate reklamnu industriju.

HURA-310x194Najbolje radove regionalnih reklamnih agencija na BalCannesu 2015. među svim prijavljenima i ove će godine odabrati žiri uglednih regionalnih novinara koji prate reklamnu industriju. 

Ono što je dobro ne treba mijenjati, načelo je BalCannesa još od njegovih početaka,  stoga je sastav žirija gotovo nepromijenjen od tada.

Ove godine žirijem predsjeda Boris Eftimovski, urednik makedonskog portala Marketing 365. Ostale članove žirija čine Ivana Parčetić, osnivačica i urednica portala Marketing mreža iz Srbije, Marjan Novak, direktor i glavni urednik Marketing magazina iz Slovenije, Ekrem Dupanović, izdavač i glavni urednik Media Marketinga iz Bosne i Hercegovine, dok je jedina novost ovogodišnjeg sastava predstavnik Hrvatske – Ivan Brezak Brkan, internet strateg, te osnivač i glavni urednik Netokracije.

Radove svoje agencije na ovogodišnji BalCannes možete prijaviti ovdje.