Zavirite u ekskluzivan tulum za kojeg se tražila karta više

John Jameson je ovog vikenda u Brvnari okupio istinske ljubitelje dobrih tuluma. Iako se tražila karta više, popis gostiju je bio strogo limitiran pa je samo 100 odabranih uživalo u svim Jamesonovim iznenađenjima.

jameson-tulum-2Domaćin je bio glumac Amar Bukvić, a uz prepoznatljiv funk zvuk Songkillersa ekipu je zabavljao i stand-up komičar Vlatko Štampar.

Na tulumu kojeg je za klijenta Pernod Ricard organizirala agencija za odnose s javnošću Komunikacijski laboratorij, okupila su se poznata lica kao što su stilistica i blogerica Barbara Repe, grafiti umjetnik Slaven Lunar Kosanović i uvijek drugačiji Mario Petreković.

Posebnost ovog tuluma je i činjenica da je njegova lokacija za sve goste bila tajna do zadnjeg trenutka; poseban Jameson autobus ih je prevezao Brvnare, novog zagrebačkog okupljališta kreativaca.

Tamo ih je dočekao DJ phillipe, dio poznatog FRüHSTüCK, phillitchevanje ili CFSN kolektiva, a tulum je otvorila izvedba „Proljeća“ Antonija Vivaldija. Tulum su obilježili i sjajno raspoloženi Songkillersi, a za pravu dozu smijeha pobrinuo se jedan od najpoznatijih hrvatskih stand-up komičara Vlatko Štampar. Osim glazbe i smijeha, Jameson je za svoje goste osigurao i dobru zabavu uz stolni nogomet, pikado, izradu karikatura te performans s vatrom, a glad su utažili slasni burgeri i kesteni.

„Ono što volim kod Jamesona je inzistiranje na kvaliteti života, širenju vidika i upoznavanju novih ljudi. Sjajna ekipa se okupila ovdje večeras. Stvorila su se nova poznanstva i veselim se novom tulumu kakvog može pripremiti samo Jameson“, zaključio je domaćin eventa i jedan od dugogodišnjih članova Jameson obitelji, glumac Amar Bukvić.

Sine Metu ili „fear a bit less, live a bit more“. To je bio moto Jamesonovog tuluma u kojemu su se prepoznali i brojni Facebook fanovi. Od brojnih prijava, John Jameson je odabrao nekolicinu i pozivnicom na njihovom kućnom pragu omogućio ulazak u svoju veliku obitelj odvažnih.