Achtung, achtung! Slavni Eike König iz HORT-a na prvoj dvodnevnoj HOWtoWOW radionici

Jedan od najutjecajnijih dizajnera našeg vremena - Eike König iz HORT-a, održat će prvu ikada dvodnevnu radionicu s fokusom na, ni više ni manje nego, “ružno”.

Ove sezone ipak nećemo biti u prilici čuti Gill Thomas čija je radionica bila najavljena za 6. studenog, ali zato smo za sve dizajnere pripremili pravu poslasticu!

photo: Cat Garcia

Na HOWtoWOW akademiju u Zagreb dovodimo jedno od vodećih imena iz svijeta dizajna kojeg traže poznate svjetske kompanije od Nikea do Microsofta – Eike König, osnivač renomirane dizajnerske tvrtke HORT. Dizajner i umjetnik svjetskoga glasa poznat po svom eksperimentalnom entuzijazmu i slobodnom vizualnom izričaju, 24. – 25. studenog u sklopu HOWtoWOW akademije održat će prvu ikada dvodnevnu radionicu na kojoj će fokus biti na ružnom.

Što je zapravo ružno? Tijekom čak dva interaktivna dana, s Eikeom ćemo debatirati o konceptualnim idejama koje propituju ružno i formalnu estetiku iz prošlosti. O ružnom ćemo razgovarati, propitivati, a sve uz praktični rad i dizajniranje korporativnoga identiteta.

Radionica je namijenjena svim dizajnerima, ali i kreativcima. Broj polaznika je ograničen pa rezervirajte svoje mjesto na vrijeme. Za više informacija i prijave posjetite:

www.hura.hr/howtowow