Certificiranje: IPA Search Certificate

Search certifikat osmislila je IPA (Institute of Practicioners in Advertising), a namijenjen je pojedincima koji žele saznati više o searchu, neovisno o njihovom dosadašnjem agencijskom iskustvu, i nadograditi svoje znanje vezano uz SEO i PPC.

searchSearch certifikat osmislila je IPA (Institute of Practicioners in Advertising), a namijenjen je pojedincima koji žele saznati više o searchu, neovisno o njihovom dosadašnjem agencijskom iskustvu, i nadograditi svoje znanje vezano uz SEO i PPC.

Kvalifikacija se sastoji od 30 sati online učenja, nakon čega se polaže online ispit koji traje 3 sata.

Ciljna skupina

Program je pogodan za sve specijalizirane za search marketing. Idealno, kvalifikaciju bi trebalo položiti tijekom prve godine rada na searchu, a preporučljivo je da pojedinci nemaju više od dvije godine iskustva u tom području.

 Sadržaj

Search certifikat nudi cjelovitu edukaciju u search marketingu, od planiranja PPC-a i SEO kampanje sve do dugotrajne optimizacijske strategije i integriranog medijskog planiranja. Pokrit će područja poput planiranja engine-a i odabira kanala, targetiranja sadržaja, strategije odabira ključnih riječi, učenje strategija vezanih uz uloge i upravljanje aukcijama, i drugih taktika i alata, uključivo pregled najboljih engine sistema.

Pogodnosti

Polaznicima je omogućena prilika da zaista razumiju izazove i prilike koje search nudi te da svoje znanje formaliziraju i potvrde s ovom vodećom kvalifikacijom u industriji.

Ispit

Za dobivanje certifikata potrebno je položiti online ispit koji traje 3 sata te se održava u sljedećim terminima (termin je potrebno potvrditi prilikom registracije): 15.1.2015., 19.3.2015., 18.6.2015., 19.9.2015., 19.11.2015..

Registracija

Za članove HURA-e, cijena iznosi 450 GBP.

Prijavu možete ispuniti ovdje.

Više informacija o procesu prijave saznajte ovdje.

Kako biste ostvarili HURA popust, prethodno nam se obratite na [email protected].

Više informacija

Dodatne informacije o programu pogledajte ovdje: IPA Search Certificate.