Kreativnost kao glavni trend efektivnih komunikacija 2020. po festivalu White Square

Od 15. do 17. travnja u Minsku, geografskom centru Europe, moći ćete saznati sve trendove nove kreativne sezone – tada će se tamo održati 12. međunarodni marketinški festival White Square – festival kreativnosti koji promiče najnovije kreativne ideje te projekte na međunarodnoj sceni.

Već tradicionalno, White Square otvara međunarodnu kreativnu sezonu, okuplja više od 1000 prijava kreativnih projekata iz cijeloga svijeta te više od 700 sudionika iz više od 30 zemalja istočnoeuropske i baltičke regije, zapadne Europe te Azije. Iz međunarodnih i lokalnih agencija, profesionalci iz različitih zemalja diljem zemaljske kugle dokazat će svoju kreativnost i stručnost inovativnim projektima. Early Bird, najprofitabilnije razdoblje prijava u kojemu se prijaviti možete po 10 % nižoj cijeni, potrajat će do 31. siječnja. Prijaviti se možete na službenoj stranici adfest.by. TIME TO WIN!

Natjecati se možete u 7 kategorija natjecanja: Creative, Branding, Marketing, Digital, Creative Effectiveness, Media, Change for Good, a najbolje će projekte odabirati 6 grupa međunarodnih žirija, a među članovima su i nositelji zlatnih statua Cannes Lionsa. Sretni dobitnici nagrada bit će proglašeni na svečanoj ceremoniji 17. travnja te će biti predstavljeni više od 30 europskih medija koji će popratiti ovo događanje, koje je od 2017. uvršteno na globalnu rang-listu AdForum Business Creative Report.

Uz natjecanja, White Square uključuje i raznolike uzbudljive poslovne i edukativne programe. Tijekom tri dana festivala – od 15. do 17. travnja – sudionici će uživati u više od 70 predavanja, radionica, prezentacija te panela posvećenih kreativcima u komunikacijama, marketingu, brendingu, digitalu i drugim sferama industrije. Neformalno vrijeme za zabavu zagarantirano je na partyjima. Prijavite se! TIME TO WIN!

Detaljne informacije o festival pronađite na službenoj stranici adfest.by. Za sudjelovanje na natjecanjima možete se obratiti organizatorima festivala – Association of Communications and Marketing Agencies of Belarus na e-adresu [email protected]; za sudjelovanje u poslovnom i edukativnom programu prijavite se na [email protected].