Mira i Vjeko ponovo potvrdili da neka zadovoljstva ne treba odgađati

Već su nas ranije uvjerili da predugo čekanje nije najbolja strategija kada je riječ o stambenim kreditima...

Jedan od najsimpatičnijih bračnih parova TVC svijeta Mira i Vjeko kroz još jedno vlastito iskustvo pokazat će da odgađanje odluka poput, primjerice, putovanja o kojem ste uvijek sanjali, također nije najsretnija odluka.

Las Vegas, vožnja u limuzini, vjenčanje u kapelici, šampanjci u hotelskoj sobi, kokteli u bazenu… Sve to zvuči zgodno ako ste u 30tima, ali kada ste stariji bračni par u 70tima – nije jednostavno biti otkačen ili romantičan.

Prečesto nam se događa da važne i velike odluke odgađamo, a kada se na njih i odlučimo, često je prekasno i možda više nismo u mogućnosti u njima uživati onako kako smo to zamislili. Uz RBA nenamjenske kredite i online ponudu „Kliknimo na prvu“, odgađati lijepe stvari koja donose zadovoljstvo potpuno je nepotrebno. Personalizirana online ponuda kredita gotova je za manje od pet minuta, a time je i neobična iskustva zadovoljnih korisnika banke moguće otkriti na vrijeme, a željena putovanja i slična iskustva osigurati odmah!

Oba vala kampanje “Ne odgađajte zadovoljstvo” za RBA osmislio je McCann Zagreb, TVC je producirala Švenk produkcija, režirao je Nevio Marasović, a fotograf je Damir Žižić.

McCann projektni tim: Ines Kalinić (account manager), Daniel Vuković (glavni kreativni direktor), Goran Božić (kreativni direktor), Sandra Mrkšić (dizajner), Tomislav Fabijanić (dizajner), Mihaela Pavlović (copywriter), Marina Javor (DTP manager) i Igor Poljanac (DTP manager).

Video možete pogledati ovdje: