Na novoj radionici HOWtoWOW akademije unaprijedite poslovanje uz pomoć employer brandinga

HOWtoWOW marketinška akademija 12. prosinca 2023. u Zagreb će dovesti stručnjakinju koja zna sve o tome kako kvalitetnom internom komunikacijom unaprijediti iskustvo zaposlenika, poboljšati atmosferu i dosljedno iznutra graditi reputaciju tvrtke.

Esencijalni su dio svake organizacije upravo ljudi koji je čine – a organizacija će uspješno djelovati samo oni kvalitetno surađuju i imaju jasnu viziju poslovne strategije. HOWtoWOW marketinška akademija stoga, uz Jenni Field, komunikacijsku stručnjakinju svjetskog glasa, donosi radionicu naziva How to Turn Chaos to Calm with Employer Branding. Jednodnevna radionica održat će se 12. prosinca u Zavrtnici 17, a namijenjena je svim komunikacijskim i PR agencijama, oglašivačima te timovima korporativnih i internih komunikacija.

Moderni poslovni svijet prepoznaje važnost kvalitetnoga brenda poslodavca za dobrobit i napredak tvrtke u svim aspektima. To poseban naglasak stavlja na značaj PR i komunikacijskih timova te njihove jedinstvene moći da na dobrobit organizacije komuniciraju unutar, ali i izvan nje, na najbolji mogući način prenoseći vrijednosti tvrtke i radeći na njihovoj internoj implementaciji. Field će zato sudionicima radionice pokazati put do same srži komunikacije nizom interaktivnih zadataka.

Foto: Sara B. Moritz

Poznata je činjenica da employer branding utječe na reputaciju, ali važno je prepoznati kako su međusobno povezani iskustvo zaposlenika, njihova angažiranost za rad i interna komunikacija, ističe predavačica, a sudionici će uz njezino vodstvo kroz pomno osmišljene vježbe naučiti koje su različite vrste kaosa, kako ih spriječiti uz pomoć dobre komunikacije, ali i ono najbitnije – kako kaos sasjeći u korijenu.

Uspješno gradeći karijeru strateginje za poslovnu komunikaciju već 20 godina, Jenni Field obnašala je direktorske funkcije u nizu svjetskih tvrtki, što uključuje i globalnu farmaceutsku kompaniju Perrigo. Trenutno je na čelu vlastite konzultantske tvrtke Redefining Communications, a redovita je predavačica na velikim međunarodnim strukovnim događanjima. Osim nevjerojatnim poslovnim iskustvom, ističe se svojim kritičkim razmišljanjem i zaraznom energijom kojom očarava publiku diljem svijeta, što će sudionici radionice uskoro moći iz prve ruke doživjeti ekskluzivno u Zagrebu.

Više informacija o radionici i mogućnostima prijave dostupno je na službenim stranicama HOWtoWOW akademije.

Foto: Sara B. Moritz