Nova kampanja UNIQA osiguranja dolazi iz ZOO agencije

Ono što volimo, to i osiguramo - slogan je nove kampanje kojom UNIQA osiguranje promovira osiguranje imovine za privatne i poslovne korisnike.

Kampanju je osmislila ZOO agencija koja s UNIQA osiguranjem surađuje već dulji niz godina.

ZOO agencija koncept objašnjava na sljedeći način: “TV spot prikazuje galeriju likova koji su u emotivnom odnosu sa svojom imovinom i predmetima uz koje ih vežu posebne emocije. Kroz spot i ostale elemente kampanje na doslovan, time i zanimljiv te duhovit, način pokazujemo koliko nam zapravo znači naša imovina. Naši domovi, osim velike financijske vrijednosti, za nas imaju i veliku emotivnu vrijednost. Jednako tako lako se vežemo uz stvari koje posjedujemo jer one brzo postaju važni dijelovi naših života ili posebno bitne u poslovima kojima se bavimo. Iz navedenog insighta proizašao je i slogan kampanje “Ono što volimo, to i osiguramo.” koji na pravi način ilustrira logiku koja se krije iza potrebe da se osigura vlastita imovina.”

TV spot prati veliki hit kojeg najviše pamtimo po izvedbi grupe Wet Wet Wet. Radi se o pjesmi “Love is all around me” koja je osim u ovoj reklami nastupila i u brojnim velikim filmskim hitovima. Kampanju prati i prodajna akcija od 15 posto popusta na sve novougovorene police osiguranja proizvoda Dom i sreća i Poslovni paket sklopljene do 31. prosinca 2018. godine.Uz TV spot, koji je režirao Sašo Podgoršek, a producirala producentska kuća Švenk, kampanja će se pojaviti na outdooru, u tiskanim medijima i u cijelom nizu digitalnih formata. Kako izgleda nova kampanja UNIQA osiguranja pogledajte u videu.

https://youtu.be/b6XzRbGwjqo

Tim koji stoji iza kampanje
UNIQA osiguranje
Dragica Marjanović Prce, direktorica Službe marketinga i komunikacija
Luka Posedi, On-line marketing and social networks expert
Petra Čavlović, Marketing and communication expert
Nikolina Mucko, Stručni suradnik za PR

ZOO agencija
Matea Maršić, account manager
Marin Ostojić, kreativni direktor
Danijel Mahović, kreativni direktor
Dunja Huber, copywriterica
Kristina Reksa Novak, art direktorica

Fotografija: Miljenko Hegedić