Otvorene prijave za ovogodišnje SPORTO Awards

Želite priznanje za vaš rad i priliku da se predstavite široj regiji? Prijavite se na SPORTO Awards 2017!

U okviru SPORTO konferencije dodjeljuju se SPORTO nagrade za najbolja dostignuća na području sportskih sponzorstva i marketinga.

Proteklih godina nagrađivani su najbolji projekti iz Adriatic regije, a ove godine su se nagrade proširile i na Mađarsku, Češku te Slovačku. Najviše rangirani projekti iz svake države, u kategoriji Najbolje sportsko sponzorstvo, će se kao i proteklih godina, automatski uvrstiti u natjecanje za ESA Excellence Awards i to za prestižnu kategoriju “Best of Europe”.

Ovogodišnji novitet je i proširenje suradnje s Europskom sponzorskom asocijacijom (ESA) te nova internet stranica SPORTO Awards. Prijave za SPORTO nagrade otvorene su do 20. listopada 2017., a vrše se putem online obrasca na internet stranici.

SPORTO konferencija, vodeći je regionalni događaj na području sportskog marketinga koji predstavlja sveobuhvatnu platformu na kojoj ideje, znanja i iskustva razmjenjuju uspješni marketinški i sportski profesionalci. I ove godine će se 16. i 17. studenog u Portorožu okupiti vrhunski stručnjaci sportskog marketinga, oglašivači, predstavnici poduzeća, saveza, klubova, agencija i medija kao i vrhunski sportaši kako bi pripomogli razvoju sportsko – poslovnog marketinga.