Popust za članove HURA-e: Hotel Dubrovnik

Sve agencije članice HURA-e ostvaruju poseban popust na usluge zagrebačkog hotela Dubrovnik!

Hotel Dubrovnik, izgrađen 1929. godine, spoj je tradicije i modernog komfora. Lociran u samom centru Zagreba, na Trgu bana Jelačića, svojim gostima istovremeno nudi vrhunski komfor, ali i mogućnost da jednostavno iskorače u samo srce svih zagrebačkih zbivanja.

Sve agencije članice HURA-e ostvaruju poseban popust na ponudu hotela Dubrovnik. Hotel nudi usluge smještaja, konzumacije hrane i pića, parkinga, korištenja dvorana i salona za poslovne sastanke, prezentacije, seminare, poslovne ručkove, večere i druge usluge koje će korisnik usluga specificirati prilikom rezervacije.

Od standardne jednokrevetne sobe do luksuznih suiteova – u cijenu smještaja uključene su brojne usluge kao što su buffet doručak, Business centar i mini Fitness centar. Na raspolaganju su i konferencijsko-banketne usluge koje uključuju i tehničku opremu i ozvučenje.

Rezervacije za goste ili grupu gostiju obavljaju se najkasnije 12 sati prije dolaska gostiju e-mailom na [email protected] ili na fax: + 385/1-4863-506 s naznakom HURA ili imenom agencije članice, uz napomenu pripadnosti udruzi. Sve informacije o popustu za članove mogu se dobiti e-mailom ili pozivom na brojeve: + 385/1-4863-503 – ured rezervacija ili + 385/1-4863-512 – recepcija.