White Square otvorio prijave za novu sezonu kreativnosti

Međunarodni festival oglašavanja White Square, koji će se održati 15. – 17. travnja u Minsku, službeno je otvorio prijave za natjecanje.

Ovogodišnje izdanje međunarodnog festivala kreativnosti, komunikacija i marketinga White Square predstavit će najnovije kreativne trendove od 15. do 17. travnja u Minsku. Jedno od vodećih kreativnih događanja u komunikacijskoj industriji istočne Europe godišnje primi više od 1000 prijava za festivalska natjecanja te okupi predstavnike iz više od 30 zemalja diljem svijeta i 700 delegata za edukativne programe.

Festival donosi pregršt promjena u natjecateljskome dijelu koje su u skladu s trenutačnim trendovima u industriji. Natjecatelji svoje projekte mogu prijaviti u sedam kategorija: Kreativnost, Brendiranje, Marketing, Kreativna efikasnost, Digital, Mediji i Pozitivna promjena. Posljednja je kategorija ove godine preimenovana radi sve rasprostranjenijih društvenih i ekoloških problema u svijetu. Ostale izmjene kategorija možete pronaći ovdje.

Prijave su otvorene, a rani prijavni rok traje do 31. siječnja. Projekte će ocjenjivati stručni žiri, koji čini 60 iskusnih stručnjaka iz 25 zemalja svijeta, kroz 6 međunarodnih kategorija ocjenjivanja.

Sve dodatne informacije o natjecanju i programu festivala možete pronaći na službenim stranicama festivala.