6.12.2017.
Harry Roberts

Front-end performance: building faster websites

5,00

PREDAVAČ

4,90

PREZENTACIJA

4,90

SVEUKUPNA OCJENA RADIONICE

100%

PREPORUKA RADIONICA

Radionica za 5, web za 5!

Ako niste bili na našoj posljednjoj ovogodišnjoj radionici, vrijeme je za prioretiziranje novogodišnjih odluka za sljedeću godinu! Ne čekajte 1., počnite odmah.

Praktični primjeri iz prakse, gomila kvalitenih informacija, odlične tehničke specifikacije te interakcija s polaznicima – ovo su samo neki od elemenata koje je s polaznicima podijelio Harry Roberts, predavač naše posljednje ovogodišnje radionice HOWtoWOW akademije.

Ovaj nagrađivani konzultatnt i arhitekt nekih od najboljih webova svijeta ostavio je sve polaznike s konkretnim znanjem i malim trikovima u rukavu. Generalni dojam polaznika govori o fenomenu brzine prelijetanja vremena na radionici, što itekako potvrđuje kako je bilo zanimljivo. Čak 100 % polaznika preporučilo bi ovo predavanje kolegama, a tome u prilog idu i ocjene polaznika – odlična petica!

Ne moramo vam govoriti kako ne biste smjeli propustite sljedeće HOW2WOW predavanje na kojem će Paul Arnold govoriti o bihevioralnoj ekonomiji u planiranju poslovnih koraka. Zato rezervirajte odmah svoje mjesto 15. siječnja 2018., pogotovo ako vaše radno mjesto zahtjeva znanje oglašavanja, accountinga, strateškog planiranja ili čak kreative.

O radionici

Svaki case study, svaki report i svaki, pa i najmanji feedback uvijek nam govori istu stvar – brzina je važna! Dobra je za korisnike, za pristupačnost i, naravno, za posao. No zašto je browsanje tako sporo? Ako je tehnologija sve bolja, zašto su web stranice sve lošije?

Na ovoj radionici, Harry Roberts s nama će podijeliti znanja i alate koji će dramatično utjecati na performanse vaših web stranica.

Među ostalim, naučit ćemo kako mreža uistinu funkcionira i kako dizajnirati u skladu s njom te kako ubrzati web stranice a da klijenti pritom ostanu zadovoljni. Saznat ćete i kako optimizirati datoteke za bržu dostavu do krajnjeg korisnika, kako postići da preglednik dostavlja datoteke prema različitim prioritetima te kako mjeriti i profilirati dobar i loš rad stranice. Čut ćemo mnogo zanimljivih trikova i tehnika pomoću kojih će iskustva korisnika biti na visokoj razini, i to u rekordnom vremenu. Uz znanja i trikove koji će unaprijediti vaš rad, pripremit ćemo se za web budućnosti, a saznat ćemo i kako pripremiti korisnike na nadolazeće promjene. Kao šećer na kraju, Harry će s nama podijeliti i par asova iz rukava po pitanju mikrooptimizacije.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Radionica je prije svega namijenjena front-end developerima srednje do visoke razine znanja, web dizajnerima i softver inženjerima, odnosno svima koji se bave pisanjem koda.

Sudionici ove radionice trebaju ponijeti svoja prijenosna računala.

O predavaču

S popisom klijenata koji uključuje tvrtke poput Googlea, UN-a i Unilevera, Harry Roberts nagrađivani je konzultant i front-end arhitekt, dizajner i developer koji tvrtkama i timovima diljem svijeta pomaže planirati, graditi i održavati bolje i kvalitetnije web stranice i korisnička iskustva. Harry često piše na temu CSS arhitekture, performansi i skalabilnosti na csswizardry.com.

Agenda

6. 12. 2017. (srijeda)

09:00 - 09:15

Registracija

09:15 - 10:45

Session 1

10:45 - 11:00

Coffee break

11:00 - 12:30

Session 2

12:30 - 13:30

Lunch break

13:30 - 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o optimizaciji web stranica.

Lokacija

HUB385

HUB385, Petračićeva ul. 4, 10000 Zagreb