6.10.2017.
Mark Shayler

How to give a talk like you have always wanted to?

4,92

PREDAVAČ

4,76

PREZENTACIJA

4,67

Sveukupna ocjena radionice

98%

preporuka radionice

Nemojte držati prezentaciju – ispričajte priču!

Koliko vam se puta dogodilo da ste usred nečije prezentacije odlutali mislima, nesvjesno zijevali ili zaskrolali zanimljivostima interneta? A što mislite koliko se puta takvo što događalo dok ste vi držali prezentaciju?

Recite NE dosadnim prezentacijama: pronađite svoj glas i ispričajte priču!

“People don’t buy what you do, they buy WHY you do it.“ naglasio je Mark Shayler, jedan od najpoznatijih britanskih govornika na radionici HOWtoWOW akademije. Strast, energija i dobro ispričana priča – ono je što ljudi žele vidjeti i čuti. Pa, dajte im to.

No, prije nego krenete s pričom, Mark savjetuje da uzmete vremena za analizu i odgovorite na nekoliko pitanja: zašto je vaša priča važna, koji problem njome rješavate, što ćete time promijeniti, možete li je pojednostavniti? Znate li uopće tko će vas slušati i koja su im očekivanja?

Bilo je tu još pitanja, različitih analiza i tehnika disanja, savjeta, smijeha i praktičnih zadataka. A je li bilo zanimljivo? Itekako! I tome u prilog idu ocjene polaznika – odličan, pet! Definitivno jedno od onih “you had to be there“ predavanja.

Pogledajte kako smo se proveli…

Zato ne propustite sljedeće HOWtoWOW predavanje na kojem će nam Eike König u dva dana svoje radionice pričati o ružnom dizajnu i kako ga promijeniti. Rezervirajte svoje mjesto 24. i 25. studenog – ovo će biti još jedno odlično iskustvo!

O radionici

Držati odličnu prezentaciju ne znači pratiti metodu i pravila, kao ni pratiti načelo „jedan slajd – jedna minuta”. Dobra prezentacija svodi se na pronalazak svojeg pravog glasa, na razumijevanje onoga što želite da publika čini i osjeća nakon vaše prezentacije. Prezentacije su danas važne i potrebne da biste unaprijedili svoje poslovanje.

Na ovoj radionici Mark Shayler naučit će nas kako pronaći svoj glas, kako biti svoj, kako se opustiti, kako se istaknuti i kako koristiti slajdove koji ne izgledaju poput slajdova. Saznat ćemo kako govoriti bez slajdova i pripreme te kako se držati na pozornici, ali i kako se opustiti i zavoljeti prezentacije i govore. To jesu jednostavne stvari. Ali ne i lagane.

Sigurno znate prepoznati odličnog predavača. Odličan predavač bez imalo truda vlada pozornicom. Ne koristi bilješke. I drži vas zainteresiranima čitavo predavanje. Ne možete procijeniti koliko dugo već govori, no ni u jednom trenutku niste pogledali na sat ili uzeli mobitel u ruke. Odličan će vas govornik informirati, zabaviti i inspirirati. Odličan govornik svladao je ono najteže: kako biti svoj.

 

KOME JE RADIONICA NAMIJENJENA?

Svakome tko ima nešto za reći.

O predavaču

Mark Shayler jedan je od najkarizmatičnijih britanskih govornika, što je dokazao i na ovogodišnjim Danima komunikacija gdje je bio jedan od najboljih predavača prema mišljenju publike. Reputaciju je stekao razmišljajući brzo i angažirajući publiku diljem svijeta. Držao je predavanja nekim od najvećih kompanija u svijetu, a kad nije na pozornici radi kao konzultant za različite tvrtke pri razvoju razornih strategija, proizvoda i poslovnih modela.

Agenda

6. 10. 2017. (petak)

09:00 - 09:15

Registracija

09:15 - 10:45

Session 1

10:45 - 11:00

Coffee break

11:00 - 12:30

Session 2

12:30 - 13:30

Lunch break

13:30 - 15:00

Session 3

15:00

The end

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobit će potvrdu o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o prezentacijskim vještinama.

Lokacija

HUB385

HUB385, Petračićeva ul. 4, 10000 Zagreb