9.7.2013.
Graham Singleton

Brainstorming

4,83

predavač

4,64

prezentacija

4,71

sveukupna ocjena radionice

Pregrmjeli smo :)

Dinamiku stjecanja WOW znanja nastavili smo kroćenjem zabavne, zahvalne, ali i vrlo zahtjevne umjetnosti – brainstorminga.

Predvođeni Grahamom Singletonom, iskusnim šaptačem olujama mozgova i direktorom londonske konzultantske kuće Make Yourself, krenuli smo ravno u oko oluje i preživjeli da o tome pričamo. Svladavajući prepreke, putem smo svašta naučili, i od našeg vodiča i jedni od drugih: kako kreativnost funkcionira i kako kreativno funkcionirati u grupi te kako potaknuti druge da budu kreativniji i kreirati inspirativne brainstorminge s više inovativnog razmišljanja.

Da ni za čim ne žale kad se zadnjim koracima rastaju od predavaonice, osim za ograničenim trajanjem tako dobre edukacije, naši polaznici neprestano dokazuju preporučujući nas i upućujući na naše radionice sve nove i nove polaznike.

Posebne pohvale i ovaj su puta uplaćene na račun interaktivnosti i dinamike treninga te umješnosti predavača, a zapažena je i kreativnost samih kolega iz klupa prilikom sudjelovanja u vježbama.

Ususret novom znanju pozdravljamo vas i želimo vam brzu i pravovremenu prijavu na naredne radionice 3. sezone HOWtoWOW akademije!

O radionici

Vođenje dobrog brainstorminga je umjetnost. Ovaj trening ponudit će vam odmah iskoristive alate i procese pomoću kojih ćete moći voditi kratke ili druge brainstorminge – in-house ili s klijentom. Tijekom radionice istražit ćemo prirodu kreativnog razmišljanja kod pojedinaca, timova i kompanija. Savladat ćemo alate, procese i strategije koji će omogućiti kreiranje inspirativnih brainstorminga s više inovativnog razmišljanja.

Trening uključuje: saznanja o tome kako kreativnost funkcionira i kako možete potaknuti druge da budu kreativniji, savladavanje alata i strategija za povećanje kreativnog razmišljanja, prijedloge koji će pomoći u što boljoj realizaciji vaših ideja, korisne metode za generiranje inputa i feedbacka, načine pitchiranja svojih ideja, tehnike za stvaranje inspirativnijeg okruženja koje će dovesti do inovativnijeg razmišljanja, tehnike za energiziranje i razigravanje, jednostavne procese koje je moguće adaptirati za kratke međunarodne brainstorminge ili duge cjelodnevne sessione s klijentima, i da ne duljimo – sve što je potrebno znati, a vezano je uz brainstorming.

O predavaču

Graham je direktor londonske konzultantske kuće Make Yourself. Educirao je tisuće djelatnika iz nekih od najuspješnijih kompanija uključujući Google, LinkedIn, P&G, American Express i druge, plus brojne kreativne, medijske i digitalne agencije kao što su Ogilvy, Razorfish i Zenith Optimedia.
Svoju karijeru je započeo u P&G-u, kasnije ju nastavljajući u agencijama poput Ogilvy-a, Y&R i Leo Burnetta. Ujedno, proveo je godine u konzultantskoj kući koja se bavila isključivo inovacijama, vodeći brand i product innovation projekte. Osnova je Make Yourself 2006. godine.

Agenda

7. kolovoza

09:00 - 09: 15

Registracija sudionika

09:15 - 10:45

Kako stimulirati ljudski mozak i kako biti kreativniji? Ključni elementi vođenja brainstorminga. Tehnike za energiziranje i motivaciju. Kreiranje inspirativnijeg okruženja potiče inovativnije razmišljanje.

10:45 - 11:00

Stanka za kavu

11:00 - 12:30

Grupni rad i savladavanje brainstorming alata, procesa i strategija za poboljšanje i rafiniranje kreativnog razmišljanja - 1. dio, grupne prezentacije i debrief.

12:30 - 13: 30

Stanka za ručak

13:30 - 15:00

Grupni rad i savladavanje brainstorming alata, procesa i strategija za poboljšanje i rafiniranje kreativnog razmišljanja - 2. dio. Analiza i zaključci.

15:00

Završetak radionice i podjela priznanja