7.3.2017.
Neil Perkin

Adaptive planning for agile business

4,82

predavač

4,45

prezentacija

4,64

sveukupna ocjena radionice

100%

preporuka radionice

Zajašite digitalnog jednoroga!

Da strategija može i mora biti dinamična, a planiranje nelinearno, na primjerima iz prakse dokazao nam je Neil Perkin, stručnjak za primjenu i razumijevanje digitalnih i nadolazećih medijskih tehnologija u umreženom okruženju.

Svjedoci smo korjenite promjene u razini potrebne agilnosti marketinga i korporativnog poslovanja. No, što to zapravo znači u kontekstu strategije i planiranja u praksi te kako na poslovanje utječe, objasnio nam je tek Neil Perkin.

Kao poznati bloger, autor i osnivač konzultantske tvrtke Only Dead Fish, Neil uspješno navigira divljim digitalnim vodama. Na posljednjoj ovosezonskoj HOWtoWOW radionici polaznike je, kroz praksu, poučio sprint workingu, balansiranju vizije i postizanju organizacijskog momentuma.

Kad su preporuke u pitanju, naši akademci su složni! Neilovu radionicu apsolutno bi svi preporučili kolegama, a posebno je impresionirala pripremljenost predavača koji je ovu vrlo aktualnu temu iznio stručno i zanimljivo, s dobrim omjerom vježbi i teorije.

Ovom radionicom slavodobitno je zaključena 5. sezona HOWtoWOW akademije, a nama sad preostaje velik posao spremanja sljedeće, još bolje, još više wow sezone. Pratite nas i dalje, možda u program uključimo neku od tema koju ste baš vi zatražili!

O radionici

Na ovoj dinamičnoj radionici namijenjenoj iskusnim stratezima (bilo sa strane agencija ili oglašivača) učit ćemo o strategiji i nelinearnom planiranju. Polaznike će inspirirati, ali i informirati.

Svi smo svjedoci fundamentalne promjene u nivou potrebne agilnosti marketinga i korporativnog poslovanja u današnjem svepovezanom digitalnom okruženju. No, što to zapravo znači u kontekstu strategije i planninga u praksi te kako utječe na poslovanje, saznat ćemo na ovoj radionici.

Neil Perkin proći će neke od ključnih okvira razmišljanja i modela nužnih za agilno planiranje poput prirode digitalne disrupcije, horizontalnih inovacija i digitalnih jednoroga.  Radionica će se dotaknuti nerazumnih potrošača i orijentacije oko kupca. U tom kontekstu bit će govora o prednostima iterativnog rada, ali i primjeni i dizajniranju user-centered principa. Sudionici će imati prilike otkriti što agilno poslovanje zaista podrazumijeva; što je prava prilagodljiva strategija, odnosno kako balansirati viziju i iteraciju, što je sprint working i kako pojačava organizacijski momentum, uz puno vježbe i grupnog rada.

O predavaču

Neil Perkin je poznati bloger, autor i osnivač konzultantske tvrtke Only Dead Fish koja se bavi strateškim savjetovanjem oko primjene i razumijevanja digitalnih i nadolazećih medijskih tehnologija s ciljem optimizacije efikasnosti u novom umreženom komunikacijskom okruženju. Radi s Googleom, Unileverom, BBC-em, Warner Brosom, The Financial Timesom, You Tubeom i drugim gigantima.

British Interactive Media Association dvije godine za redom proglasila ga je jednim od najutjecajnijih ljudi u čitavoj digitalnoj industriji Ujedinjenog Kraljevstva. Često ga zovu da predaje na teme poput digitalne transformacije, organizacijske agilnosti i digitalne strategije.

Između ostalog, glavni je govornik Google Squared programa, kurira globalni tromjesečni program Firestarters, također za Google te je partner think-tank udruženja s vodećim svjetskim misliocima i futuristima The Futures Agency.

Agenda

7. kolovoza

09:00 - 09:15

Prijava sudionika i jutarnja kava

09:15 - 10:45

Kontekst agilnog planiranja: priroda digitalne disrupcije, horizontalna inovacija i digitalni jednorozi, vježba

10:45 - 11:00

Stanka za kavu

11:00 - 12:30

Organizacije kojima je kupac u središtu: nerazumni potrošači, orjentacija na kupca, i dr.

12:30 - 13:30

Stanka za ručak

13:30 - 15:00

Agilno poslovanje: adaptivne strategije, sprint working, vježbe, organizacijska kultura i dr.

15:00

Kraj radionice

Priznanje za znanje

Polaznici ove radionice dobili su certifikat o završenoj edukaciji HURA-ine HOWtoWOW akademije o agilnom planiranju.

Lokacija

HURA / Bruketa&Žinić OM

Zavrtnica 17 (4. kat), Zagreb