Edukacija s
najviše ovacija

Pozdrav svim polaznicima radionica HOWtoWOW akademije, starim, novim, oglašivačima i agencijama!

HOWtoWOW akademija po mnogočemu je jedinstven edukativni format koji je u proteklih deset izdanja stalno rastao i stjecao poklonike šireći WOW efekt znanja među svojim polaznicima.

Niz godina okupljamo šaroliko međunarodno društvo strukovnih znalaca koji vas na uzbudljiv način uvode u specijalizirana područja znanja, usko vezana za vaš svakodnevni posao – od strategije, poslovanja, PR-a, dizajna pa do kreativnosti i ideja koje pružaju trenutnu inspiraciju. A sudeći po zadovoljstvu polaznika, na svoja se radna mjesta svi vraćaju itekako inspirirani. Ništa drugačije neće biti ni u novim izdanjima jubilarne desete sezone radionica!

Noble cause

Investiramo u znanje i razvoj talenata prijeko potrebnih za razvoj tržišta visoko postavljenim standardom i kvalitetom HOWtoWOW radionica.

Svim sudionicima na tržištu, bili oni agencije ili oglašivači, omogućujemo pristup najboljim svjetskim praksama i vrhunskim stručnjacima kako bi kroz nova znanja osigurali još svjetliju budućnost industrije.

Zašto HOWtoWOW?

Okupljamo vrhunske međunarodne stručnjake za teme specijalizirane za potrebe vašeg rada i razvoj vaše karijere, bilo da dolazite iz oglašivačke agencije ili tvrtke oglašivača. Držeći do interaktivnosti svojih radionica, naši vrsni predavači na upečatljiv i angažirajući način prenose znanje, iskustvo i strast za svoju domenu.

Naša WOW kotizacija postaje još pristupačnija u paketu za grupu polaznika.

Business & pleasure

Svojim polaznicima omogućavamo da u društvu kolega i ugodnom ambijentu istražuju zakonitosti oglašavanja te aktivno sudjeluju na zadacima kako bi na licu mjesta savladali gradivo pojedine radionice.

Promocija znanja

Dosad je održano skoro 70 radionica na različite teme iz industrije tržišnih komunikacija, a sa svakom novom sezonom, HOWtoWOW akademija nastavlja nizati uspjehe brojem sudionika, rekordnom posjećenosti radionica, odličnim ocjenama polaznika, visokokvalitetnim predavačima, temama…

HURA za WOW članice!

Idemo korak dalje – poklanjamo znanje! Kako bismo vas dodatno potaknuli da postanete lideri na tržištu, osigurali smo svojim članicama po 2 kotizacije za HURA-u i po 1 za IAB za desetu sezonu HOWtoWOW akademije!

Godinama se trudimo održati visoki standard i kvalitetu HOWtoWOW akademije, pa HURA ovom prilikom zahvaljuje svim svojim članicama na podršci ovom projektu.

Hvala vam što ste WOW!

HOWtoWOW akademija zahvaljuje svim svojim dosadašnjim polaznicima; svake sezone gledamo kako s naših radionica odlazite s osmijehom i novim entuzijazmom za rad, što nam je važnije i od visokih ocjena zadovoljstva koje upisujete u naše feedback formulare.

Veselimo se i upoznavanju novih znatiželjnika! Bilo da je riječ o produbljivanju znanja u području u kojem djelujete ili proširivanju vidika na područje rada ljudi s kojima surađujete, HOWtoWOW će, osim na vašim priznanjima, ostaviti trajni trag u vašem poslovanju.

Dođite jer očekuje vas sve što želite – konkretni savjeti, primjeri, iskustva i inspirativne ideje!